Νίκες και… σουβλάκια για τα κορίτσια του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκες και… σουβλάκια για τα κορίτσια του ΓΣΑΠ

Λόγω εκλογών την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 δεν διεξήχθησαν αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Έτσι αναβλήθηκαν οι αγώνες των μίνι του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) με το Μαρούσι και των νεανίδων με τα Καλύβια οι οποίοι θα γίνουν αναγκαστικά, λόγω έλλειψης ημερομηνιών, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 (Κυριακή του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας). Τα μόνα τμήματα  του ΓΣΑΠ που αγωνίστηκαν το Σάββατο 24 και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου ήταν οι κορασίδες και οι γυναίκες, με νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ οι παγκορασίδες της Αγίας Παρασκευής είχαν καλή επίδοση στα… σουβλάκια!

Συγκεκριμένα:

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίχθηκε ο αγώνας των κορασίδων του ΓΣΑΠ του Σαββάτου με αντίπαλο τον Μελά. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την παραμονή στην κατηγορία. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής μπήκαν με πολλή διάθεση στο γήπεδο, αλλά οι πολλές άστοχες τελικές προσπάθειες, της στέρησαν τη δυνατότητα να προηγηθεί με ένα σκορ ασφαλείας. Βρέθηκε μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να είναι πίσω στο σκορ με τρεις πόντους. Στο σημείο αυτό οι κορασίδες του ΓΣΑΠ πέτυχαν ένα τρίποντο που έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Η επόμενη επίθεση από τον Μελά ήταν χαμένη και στην τελευταία προσπάθεια η Αγία Παρασκευή μετά από μια πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια πέτυχαν το νικητήριο καλάθι ακριβώς πριν τη λήξη του αγώνα. Ο αγώνας έληξε με σκορ ΓΣΑΠ – ΜΕΛΑΣ 35 – 33.

Η διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρει, σε ανακοίνωσή της, τα συγχαρητήρια της σε όλα τα κορίτσια και τον προπονητή της ομάδας για την προσπάθεια τους. Επόμενο κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 εκτός έδρας με τα Μελίσσια στις 19:30.

Δεκάλεπτα: 14-14, 07-07, 07-04, 07-08

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά.

ΜΕΛΑΣ (Σκαμπά): Καπένη, Μανιατάκη, Κοτρώτσιου, Καρανικόλα, Σαρακατσάνου, Τέκου, Μονεμβασίου, Φραγκούλη, Κατσοχειράκη, Γκέτση.

Καλό και ώριμο ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου στο Κοντόπευκο από την ομάδα των γυναικών του ΓΣΑΠ σε αγώνα με τον Γ.Σ. Περιστερίου που έληξε με σκορ 67-53 υπέρ της Αγίας Παρασκευής.

Ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο οι γυναίκες του ΓΣΑΠ έπαιξαν καλή άμυνα και περιόρισαν τις αντίπαλές τους στους 22 πόντους, έναντι 31 του α΄. Η ομάδα της Αγίας έδειξε τις επιθετικές της αρετές, είχε κλεψίματα και αιφνιδιασμούς και ωραίους συνδυασμούς. Με τη νίκη αυτή η ομάδα υπερκάλυψε τη διαφορά του σκορ της ήττας του α΄ γύρου (4 πόντοι) και διατηρήθηκε στην α΄ θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Αμύντα, ενώ έχασαν και άλλο έδαφος ο Α.Ο. Ζωγράφου και η Ηλιούπολη. Στις «ιδιομορφίες» του αγώνα είναι και το γεγονός ότι ο Γ.Σ. Περιστερίου πέτυχε 17 στους 31 πόντους του α΄ ημιχρόνου από βολές και στο σύνολο του αγώνα τους 24 στους 53. Η ομάδα του ΓΣΑΠ αντίστοιχα πέτυχε μόνο 8 πόντους στους 67 από βολές (οι χαμένες βολές του ΓΣΑΠ ήταν 7 και του Περιστερίου 3). Στο σύνολο δηλαδή το Περιστέρι εκτέλεσε 27 βολές και ο ΓΣΑΠ 15. Καμιά φορά κάτι «λένε» οι στατιστικές.

Την επόμενη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 21:30, οι γυναίκες του ΓΣΑΠ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Περιστερίου στο Κοντόπευκο από την οποία επίσης είχε ηττηθεί στον α΄ γύρο (με σκορ 68-64).

Δεκάλεπτα: 22-16, 11-15, 23-11, 11-11

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 10, Γκάνια 7(1), Χαρίτου 6, Τσιαδή 6, Τουρνατζή 2, Βελούδου 8, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 18(1), Πεσκατζίου 2, Γιουκάκη 6(1), Κούκη, Μερισιώτη 2.

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κόμης, Σπάθουλας): Πατσιαρίκα, Πισιμίση 2, Κοντοέ 2, Θεοδωρακοπούλου 15, Εμμανούηλ 9, Γαβαλά 5, Βουκελάτου 8(2), Στεφανοπούλου, Σεσούλη 2, Λιναρά, Φρέρη 10, Βε.

Οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ κατά της διάρκεια εξόδου τουςΟι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ ενόψει της έναρξης της συμμετοχής τους στο τουρνουά της ΕΣΚΑ «Κώστας Κερεστετζής», πέραν από τις προπονήσεις που έχουν ξεκινήσει με τον προπονητή τους Βαγγέλη Χριστοδούλου, προχώρησαν και σε σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων και μεταξύ των γονιών τους, γευματίζοντας μαζί το μεσημέρι της Κυριακής 25 Ιανουαρίου στο κατάστημα της Πίτα Q (Χαλανδρίου 32). Τα κορίτσια διασκέδασαν και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους στην υγεία των κοριτσιών και να ανταλλάξουν απόψεις με τους προπονητές Βαγγέλη Χριστοδούλου, Σόνια Γιουκάκη, τον έφορο του τμήματος Νίκο Χονδρόπουλο καθώς και με τον πρόεδρο του ΓΣΑΠ Γιώργο Καράμπελα.

Η διοίκηση του Συλλόγου σε ανακοίνωσή της εύχεται στο τμήμα καλή πορεία στο τουρνουά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet