Νίκες Πεύκης, Πανερυθραϊκού και «Αγίας» στην 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Νίκες Πεύκης, Πανερυθραϊκού και «Αγίας» στην 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ

Πεύκη, Πανερυθραϊκός και Αγία Παρασκευή ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑ, σε αντίθεση με τους Ν. Ιωνία, Κένταυρο Βριλησσίων, Ηράκλειο, Χολαργό και Χαλάνδρι που γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

A’ Κατηγορία/1ος Όμιλος

Άγιοι Ανάργυροι – Ν. Ιωνία 3-0

Με 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, οι Άγιοι Ανάργυροι επιβλήθηκαν της Νέας Ιωνίας, στο γήπεδο της Πετρούπολης, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα των Βορείων έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπεκατώρος με το «καλημέρα» του δεύτερου ημιχρόνου, για να έρθει στο 64′ ο Μαρίνου να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με γκολ του Λάλα στο 70ό λεπτό.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Χανιώτης, Οικονόμου, Μαντίκος, Γουβαλάρης, Κρητικός, Γκεμίσης, Μπεκατώρος, Μαρίνου (67′ Ζαχαράκης), Νταουτάι (56′ Λάλας), Χιονίδης (81′ Κουτρούλης), Σταύρου (77′ Σταυρόπουλος).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Λαμπρόπουλος, Κόντης, Καψιόχας, Μύτης (73′ Βιδίστα), Χρούσης (57′ Τριάντης), Πρισιμιτζής, Κουτσιούμπας (68′ Μάντεσης), Πανταγιάς, Ράπι (62′ Στακάι), Γεωργόπουλος, Θερμός.

Μικρασιατικός – Κένταυρος Βριλησσίων 3-1

Μακριά από τη νίκη έμεινε ο Κένταυρος Βριλησσίων και στην 6η αγωνιστική τους 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, χάνοντας από τον Μικρασιατικό, στο γήπεδο της Καισαριανής, με σκορ 3-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28′ με τον Ψαραδέλη, ενώ τη «σκυτάλη» πήρε μετά ο Πετρίτσης που με δύο γκολ, στο 56′ (με πέναλτι) και 62′, τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι Βριλησσιώτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 84′ με τον Μπότσα.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης): Καψάλης, Γκουρνέλος (69′ Χαζίσας), Καρατζάς (80′ Μπουλακλής), Βλάχος Θ., Μπιρμπιλής, Κολοβός Η., Ψαραδέλης, Βλάχος Π., Πετρίτσης (76′ Τσέλιος), Κολοβός Α., Θαναηλάκης (90′ Γκίνης).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιάννης Θεοδωρίδης): Θεοδωρίδης, Κουτσοβέλης, Γαληνάκης, Ελεζάι, Κολιός, Καμάρας, Κωνσταντάκης (70′ Σκεντέρι), Κουλιούρης (59′ Κοντογιάννης), Δέτσης (46′ Μπότσας), Δαραμούσκας (80′ Δημητριάδης), Θεοδωρίδης Γ.

Αγία Παρασκευή – Ηράκλειο 2-1

Η «Αγία» αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι των Βορείων απέναντι στο Ηράκλειο, το οποίο κέρδισε με σκορ 2-1.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα  της Αγίας Παρασκευής ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς, ενώ εκείνη του Ηρακλείου ακολουθεί στην 6η θέση, με 10 βαθμούς.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

A’ Κατηγορία/2ος Όμιλος

Διάνα Ηλιούπολης – Πανερυθραϊκός 1-2

Σε ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος, ο Πανερυθραϊκός έκανε την ανατροπή και πήρε «διπλό» στην Ηλιούπολη απέναντι στη Διάνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17 με πέναλτι του Καλλέργη, αλλά η ομάδα των Βορείων Προαστίων απάντησε άμεσα τρία λεπτά αργότερα με τον Αναγνώστη. Πριν ολοκληρωθεί το ημίωρο, ο Μπαμπαλούκας έκανε την ολική ανατροπή, γράφοντας το 1-2 και δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Ν. Ερυθραίας που πλησιάζει τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Άκης Μιχαηλίδης): Μενούνος, Σκαμπαρδώνης, Πανίδης, Μπάλας (73′ Τζιβελέκης), Νίκολι, Καλουδιώτης (46′ Μπαλαφούτης Α.), Ζουμπουνέλης, Αναστασίου, Σαλτάρης (46′ Παριανός), Καλλέργης, Μπαλαφούτης Χρ.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου (78′ Δημαράς) (89′ λ.τρ. Αγγουρίδας), Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας, Αναγνώστης (65′ Αντωνιάδης) (74′ λ.τρ. Γλυνός), Μπρίλης, Αδραχτάς, Τσεβάς.

Πεύκη-Χολαργός 1-0

«Χρυσή» αποδείχθηκε η αλλαγή του Αναστασίου στο δεύτερο ημίχρονο, αφού εξελίχθηκε στον πρωταγωνιστή του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης μεταξύ Πεύκης και Χολαργού. Η όμορφη κεφαλιά που έπιασε στο 53′ έδωσε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, αφού τίποτε δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά του αγώνα, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενουμένων, με χαρακτηριστικότερη το δοκάρι του Ζώη στο 62ο λεπτό.

Το αποτέλεσμα είχε… παρενέργειες στη ομάδα του Χολαργού, αφού λίγη μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Τσιγκούλης, υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία.

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας): Μπίφσας, Αγγελόπουλος, Ρώσσης, Παππάς, Τσαφέρι, Ανδρέου, Λάμπη (80′ Καραγιάννης), Πέτσης, Χατζηαθανασίου (46′ Αναστασίου), Τσεπελέ (68′ Παντελαίος), Πετράκης (54′ Κοντογιαννόπουλος).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Σκαλαίος, Γερώνυμος (65′ Καλαντζής), Α. Καζάκος, Κατσαρός, Νταϊφώτης, Αλεβίζος, Τρυφιάτης (75′ Λύρας), Χαλός (71′ Ζιώβας), Π. Καζάκος, Ζώης, Λαναράς.

Χαλάνδρι – Γ.Σ. Αργυρούπολης 2-3

Την ήττα με σκορ 2-3 υπέστη το Χαλάνδρι, στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου, από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης, μένοντας στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΑ, με 5 βαθμούς.

Οι παίκτες των Βορείων Προαστίων αιφνιδιάστηκαν και στο 6′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Αγγελόπουλου, αλλά κατάφεραν ν’ αντιδράσουν και με τα γκολ του Βενάρδου στο 20′ και Σετάι στο 41′, γύρισαν το παιχνίδι. Ωστόσο, το τελευταίο δεκάλεπτο αποδείχθηκε καταστροφικό για τους γηπεδούχους, αφού στο 84′ ο Σφακιανάκης έφερνε το παιχνίδι στα ίσα και στο 90′ ο Κακούτης έδινε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Τρία λεπτά νωρίτερα το Χαλάνδρι είχε χάσει τον Νησιωτάκη, ο οποίος αποβλήθηκε επειδή κλώτσησε αντίπαλο παίκτη.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος): Μολφέσης, Μαράνος, Δαρδαμάνης, Θανόπουλος, Κλήμης, Κανέλλος (80′ Λειβαρτζινός), Λουκάς, Νησιωτάκης, Πατσιαβούρας (38′ Βαρώνος), Βενάρδος, Σετζαι (88′ Γιούβερ)

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας Αδαμίδης (78′ Κακούτης), Μπουσουλόπουλος (78′ Παπαντωνάκης Ν.), Παπαντωνάκης Ε., Γιαννίκος, Αγγελόπουλος (46′ Παπαθανασίου), Λεβέντης Γκρεβτσίδης, Βασιλάκης (46′ Σφακιανάκης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet