Νίκη για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ δεν τα κατάφεραν τα μίνι
Αθλητισμός

Νίκη για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ δεν τα κατάφεραν τα μίνι

Νικηφόρα συνέχισε την αγωνιστική της πορεία η ομάδα κορασίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), ενώ δεν τα κατάφεραν τα μίνι.

Τα αποτελέσματα των αγώνων για τις κορασίδες και τα μίνι του ΓΣΑΠ:

Κορασίδες: Μελάς – ΓΣΑΠ 34-47

Δεκάλεπτα: 8-10, 4-12, 11-10, 11-15

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα των κορασίδων του ΓΣΑΠ επί του τρίτου της βαθμολογίας Μελά. Έτσι παραμένει μόνη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς διαφορά από την τρίτη θέση και σε τροχιά ανόδου, στην οποία πρέπει να παραμείνει, δείχνοντας την αναγκαία σοβαρότητα και ωριμότητα, όπως δείχνει μέχρι σήμερα. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, και σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα κατάφεραν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 1/2 με τον ΕΦΑΟΖ στις 18:00 στο Κλειστό Κοντοπεύκου.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη,  Χριστοπούλου, Μήτση, Στρατηγού, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη.

Τουρνουά Μίνι: Κρόνος Α.Ο. Γέρακα – Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής 49-34

Οκτάλεπτα: 9-3, 12-5, 12-5, 6-12, 10-9

Μετά το ξεφάντωμα και το ξενύχτι της συνεστίασης του ΓΣΑΠ, αλλά και αρκετές απώλειες, λόγω ιώσεων, τα μίνι της Αγίας Παρασκευής αντιμετώπισαν τα κορίτσια του Κρόνου Γέρακα στο ομώνυμο γήπεδο. Τα κορίτσια του ΓΣΑΠ το πάλεψαν όσο μπορούσαν, μάλιστα κατάφεραν να πάρουν και ένα 8λεπτο, αποδεικνύοντας ότι έχουν το υλικό αλλά και την τεχνική να ανταπεξέλθουν. Το επόμενό παιχνίδι των μίνι του ΓΣΑΠ θα διεξαχθεί στις 2/2/2020 στις 14:00 με τον Άρη Χολαργού στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Συρίγου Ν., Σινάνογλου Κ., Κεϊσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Αθανασοπούλου Φ., Λιοντάκη Ι., Βερτοπούλου Α., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Σταυρακάκη Χ., Κεχρή Δ.

Η πίτα των Μίνι του ΓΣΑΠ

Το Σάββατο 25/1 μετά την προπόνηση του τμήματος, τα μίνι του ΓΣΑΠ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για την καλή χρονιά και οι τυχερές που κέρδισαν τα δύο φλουριά αλλά και τα δύο δώρα ήταν η Σινάνογλου Κωνσταντίνα και η Συρίγου Νεφέλη.                            

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet