Νίκη μόνο για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκη μόνο για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ

Μόνο οι κορασίδες του ΓΣΑΠ τα κατάφεραν απέναντι στις αντιπάλους τους στην τελευταία αγωνιστική, καθώς οι γυναίκες και τα μίνι δεν τα κατάφεραν.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής κάνει τον απολογισμό των τελευταίων αγώνων των ομάδων του και, επίσης, ενημερώνει ότι η ετήσια συνεστίασή του του θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στις στις 21:00 στην ταβέρνα «Ο Γλάρος» (Λ. Λαυρίου – 17ο χλμ., Παιανία) και όχι το Σάββατο 2 Μαρτίου, όπως είχε αρχικώς προγραμματιστεί.

Ακολουθεί ο απολογισμός των αγώνων:

Γυναίκες: ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΓΣΑΠ: 69-50

Δεκάλεπτα: 16-11, 15-08, 20-12, 18-19

Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε ότι «στον αγώνα με τον Κρόνο θα έχουμε τύχη μόνο αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο». Δυστυχώς το καλό μας πρόσωπο έμεινε στο Κερατσίνι και έτσι υποστήκαμε βαριά ήττα από την αντίπαλη ομάδα. Είναι φανερό ότι η ομάδα έχει πρόβλημα ψυχολογίας και έχει πιεστεί από τον ίδιο της τον εαυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτήν την εμφάνιση και να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια να πετύχουμε νίκη επί της επικίνδυνης Ηλιούπολης, την οποία θα αντιμετωπίσουμε την ερχόμενη Κυριακή 03/03 στο Κοντόπευκο στις 19.30, αν θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων και να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για ένα πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Να μην ξεχνάμε ότι ΕΦΑΟΖ και Μελίσσια έχουν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟ, όπως και εμείς, και τον ΕΦΑΟΖ στο γήπεδό μας. Προέχει όμως τώρα η Ηλιούπολη.

ΚΡΟΝΟΣ (Νανάκος – Νικολαϊδου): Κήτσιου 9(1), Γασπαράτου 3, Πανταζή 10, Βιντσιλαίου 18, Τσιχλάκη 7(1), Μποσγανά 8, Αναστασοπούλου 4, Γκέργκι 8, Γρηγοροπούλου 2, Καραπατάκη, Τσούχλη, Τζανέτου.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος – Στρατάκος): Τσέρου 12, Γρίσπου 6(1), Ανωγειανάκη 15, Ακρίβου 6, Κλείτσα 2, Κοντογιάννη 3, Πετυχάκη 6, Γκάνια, Παπαντώνη, Αμίτση, Κούκη.

Κορασίδες: ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΓΣΑΠ: 20 – 64

Δεκάλεπτα: 00-21, 05-12, 07-15, 08-16

Άνετη επικράτηση και επιστροφή στις νίκες  για τις κορασίδες μας. Η ομάδα μας μπήκε σε θέση οδηγού από  το πρώτο λεπτό, έχτισε γρήγορα μεγάλη διαφορά, ενώ χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι σκόραραν όλες οι αθλήτριές μας. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή  μας για το όμορφο θέαμα. Επόμενος αγώνας εντός έδρας το Σάββατο 2/3/19 στις 18:00 με αντίπαλο τον ΕΦΑΟΖ.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Τουρλής): Πάσσαρη, Αλεξοπούλου, Τζωρτζή, Ζίου, Παπακωνσταντίνου Μ. Παπακωνσταντίνου Δ., Αλέφαντου, Κατσικάλη, Τσακάλη.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Κωλέτση, Καλλεράντε, Λάμπρου, Χριστοπούλου, Δασκαλοπούλου, Αλεξάνδρου, Γεραντώνη, Κακοσούρη.

Τουρνουά Μίνι: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΓΣΑΠ: 48-40

Οκτάλεπτα: 14-5, 5-10, 13-8, 8-7, 8-10

Ψυγείο το γήπεδο της Παλλήνης την Κυριακή το βράδυ, και μέχρι να ζεσταθούμε μας είχαν ρίξει ήδη 9 πόντους διαφορά στο πρώτο 8λεπτο. Λογικό βέβαια μιας και η super star της ομάδας τους ήταν άπιαστη και έβαλε και τους 14 πόντους. Στα υπόλοιπα 8λεπτα το one woman show δεν ήταν αρκετό για την Παλλήνη και η ομάδα μας απέδειξε ότι δεν ήταν εύκολος αντίπαλος. Η πίεση στην άμυνα αυξήθηκε σημαντικά(μπορεί να μας έλειπε το μπόι, δείξαμε όμως αγωνιστικότητα και πονηριά!) ενώ αρχίσαμε να σκοράρουμε με συνέπεια. Ροκανίζοντας τη διαφορά την φέραμε ένα λεπτό πριν το τέλος στους 4, όμως δύο συνεχόμενα λάθη έφεραν τα δύο εύκολα καλάθια με τα οποία έκλεισε το σκορ στο -8. Πάντως ο coach φώναζε με το δίκιο του στο τέλος αφού με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα φεύγαμε εμείς με το ροζ φύλλο αγώνα. Συνεχίζουμε να χαμογελάμε και πάμε με… αποκριάτικη διάθεση στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Κρόνο!

ΓΣΑΠ (Ραρής): Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα, Σινάνογλου Α., Δασκαλάκη, Κεΐσογλου, Τοτού, Πολυμένου, Καφετζή, Οικονομάκου,  Μαντζαφίνη, Αλεξάνδρου.

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Γκίκας): Μπάτσιου, Γαϊτάνη, Σκρεπέτου, Νταβου, Φραγκάκη, Κτιστάκη, Βυθούλκα, Περιστέρη, Μακρυνιώτη, Χασάπη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet