Νίκη της Αγ. Παρασκευής επί του Φαλήρου με 3-0 σε φιλικό αγώνα
Αθλητισμός

Νίκη της Αγ. Παρασκευής επί του Φαλήρου με 3-0 σε φιλικό αγώνα

Με 0-3 κέρδισε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο δεύτερο φιλικό που έπαιξε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Φαλήρου με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου.

Οι ποδοσφαιριστές της «Αγίας» έδειξαν μεγάλη διάθεση, παρά την κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με γκολ των Τσοπανάκου, με απευθείας φάουλ, Μπουτσικάρη, μετά από ατομική προσπάθεια του Λαζόπουλου και Κραψίτη, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Μπουτσικάρη.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ καλή, καθώς δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, ενώ από τις λίγες φορές που χρειάστηκε οι τερματοφύλακες αντέδρασαν σωστά, με αποκορύφωμα την απόκρουση πέναλτι του Μαλλιαρίτση.

«Σίγουρα τα αποτελέσματα μικρή σημασία έχουν στην παρούσα φάση, αλλά η ομάδα έδειξε ότι σιγά σιγά αφομοιώνει τα νέα στοιχεία τα οποία ο προπονητής με τους συνεργάτες του προσπαθούν να βάλουν στην ομάδα» σημειώνεται από την πλευρά του συλλόγου.

Συνθέσεις: (Α’ ημίχρονο): Μαλλιαρίτσης, Τζίτζης, Φουκούλης, Χατζίου, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης, Ψαραδέλης, Τσοπανάκος, Κραψίτης. (Β’ ημίχρονο): Παπαγεωργίου, Ζαμάνης, Παπάς, Κολλινιάτης, Σταματέας, Κούτσιας, Καρούτζος, Μπόλης, Σταμούλης, Δούμουρας (υπό δοκιμή).

Στην απόκτηση του Δημήτρη Σταματέα προχώρησε η Αγία Παρασκευή

Εν τω μεταξύ, στη «Santa» επιστρέφει μετά από τρία χρόνια ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Σταματέας.

​Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Μικρασιατικό, στη συνέχεια στον ΑΣΑ Παρνασσού και τέλος στον Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet