Να συγκληθεί η Επιτροπή Διαβούλευσης για το Ο.Τ. 111 ζητεί ο Γ. Καράμπελας
Αθλητισμός

Να συγκληθεί η Επιτροπή Διαβούλευσης για το Ο.Τ. 111 ζητεί ο Γ. Καράμπελας

Τη σύγκληση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής προκειμένου να συζητηθεί η αξιοποίηση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων στο Ο.Τ. 111, όπου σχεδιάζεται η αποπεράτωση κλειστού κολυμβητηρίου, ζητεί ο κάτοικος Νέας Ζωής και μέλος της Επιτροπής Γιώργος Καράμπελας.

Αφορμή της συγκεκριμένης παρέμβασης είναι οι δηλώσεις του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Σπύρου Πάντζα στην ηλεκτρονική εφημερίδα του ΤΕΕ για την ενίσχυση από την Περιφέρεια εργασιών αναβάθμισης, αλλά και κατασκευής νέων δημοτικών κολυμβητηρίων, μεταξύ των οποίων αναφέρεται και το σχεδιαζόμενο κολυμβητήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Γ. Καράμπελας αναφέρει:

Αίτημα σύγκλησης Επιτροπής Διαβούλευσης

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προχωράει προς την κατεύθυνση  της ολοκλήρωσης του προ τριακονταετίας αρξαμένου περιβαλλοντικού «εγκλήματος» σε βάρος της Νέας Ζωής, με την αποπεράτωση του κλειστού κολυμβητηρίου στο ΟΤ 111.

Όπως αναφέρεται στο τεύχος 1357-03.08.17 της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας του ΤΕΕ, σύμφωνα με δηλώσεις του εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας για θέματα αθλητισμού κ. Σπύρου Πάντζα: «Στον Βόρειο Τομέα πολύ σύντομα θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση για τη μελέτη αποπεράτωσης και εφαρμογής μηχανισμών εξοικονόμησης ενέργειας  του Κλειστού Κολυμβητηρίου του Dήμου Αγίας Παρασκευής».

Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Πάντζας ουδέν γνωρίζει για  την «ιστορία» του ΟΤ 111, ούτε έχει ιδέα για τις απόψεις των περιοίκων, ούτε για τις απόψεις των φορέων των κατοίκων. Φαντάζομαι δε ότι δεν θα είχε χρόνο να διαβάσει την πρότασή μου και τις αναλύσεις μου για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ημιτελούς κολυμβητηρίου της πόλης μας. Δεν είναι δουλειά του άλλωστε… 

Είναι όμως δουλειά και υποχρέωση της δημοτικής Αρχής να διαβουλευθεί με τις συλλογικότητες  της Αγίας Παρασκευής και τους ενεργούς δημότες, ν’ ακούσει τις απόψεις τους, να τους εξηγήσει  γιατί άλλα έλεγε προεκλογικά ως παράταξη, άλλα ως πάλαι ποτέ «Συνεργασία Πολιτών»  και άλλα πράττει σήμερα ως διοίκηση…

Την καλώ λοιπόν να συγκαλέσει την Επιτροπή Διαβούλευσης με βάση το σχετικό επίσημο αίτημά μου ως μέλους της Επιτροπής, το οποίο υπέβαλα στον Δήμο  στις 27/07/17, με αριθμό πρωτοκόλλου 26364 και με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΤ 111.

Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία στην ίδια τη δημοτική Αρχή να ενημερώσει τους δημότες υπεύθυνα και άμεσα για τις πραγματικές της προθέσεις και τους σχεδιασμούς της και να δώσει απαντήσεις στα ζέοντα ερωτήματα που έχουν τεθεί στον δημόσιο διάλογο, ώστε να μην μαθαίνουμε τα νέα της πόλης από αναρμόδιες, αλλά έγκυρες προφανώς πηγές.

Θα ήταν δε χρήσιμο να κληθεί και ο κ. Πάντζας στην συνεδρίαση αυτή, για να ακούσει από «πρώτο χέρι» τις διαθέσεις των δημοτών και κατά πόσο αυτές εναρμονίζονται με τις προθέσεις της δημοτικής Αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet