Νικηφόρο ξεκίνημα για τις αγωνιστικές ομάδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νικηφόρο ξεκίνημα για τις αγωνιστικές ομάδες του ΓΣΑΠ

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για τις αγωνιστικές ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), αφού τόσο η ομάδα των Κορασίδων όσο και των Γυναικών ξεκίνησαν με το «δεξί» την αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, την πρώτη τους νίκη εξασφάλισαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ στην έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κορασίδων, κερδίζοντας το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, στο γήπεδο του Κοντόπευκου την αξιόμαχη ομάδα της ΦΕΑ με τελικό σκορ 45-39.

Στο πρώτο δεκάλεπτο τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν αρκετά μουδιασμένα, κάνοντας πολλά λάθη και χάνοντας ελεύθερες βολές, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στο σκορ στη φιλοξενούμενη ομάδα. Όμως γρήγορα ανέκτησαν την αυτοπεποίθηση τους και πέρασαν μπροστά. Παρόλα τα συνεχόμενα λάθη κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα σε όλο το β΄ ημίχρονο, φτάνοντας στη νίκη και παίρνοντας με την αξία τους το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λαϊου, Κανιαδάκη, Κυρκοπούλου, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κούκη.

ΦΕΑ (Τσούφης): Δρακοπούλου, Παγουρτζή, Σοκόλι, Φρατζέσκου, Παπανδρέου, Πικραμένου, Καλλίρη Ε., Καλλίρη Β., Χατζηδάκη.

Νικηφόρα ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο και η ομάδα των γυναικών του ΓΣΑΠ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γυναικών. Νίκησε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, εκτός έδρας, τα Μελίσσια με σχετική άνεση και με σκορ 51-61.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στηρίχτηκε στην καλή άμυνα και παρά τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσε, δεν απειλήθηκε σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα. Βρέθηκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και μπήκε στο γ΄ δεκάλεπτο με 17 πόντους διαφορά. Τα Μελίσσια προσπάθησαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη διαφορά στους 10 πόντους. Οι παίκτριες του ΓΣΑΠ έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά κυρίως φάνηκε ότι έχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, τα οποία θα είναι αναγκαία για τη δύσκολη πορεία στην Α2.

Η διαιτησία των Φραγκούλη, Γιακείμη ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΣΑΠ, εξαιρετική.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του ΓΣΑΠ πέρασε στους 16 του κυπέλλου και την επόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη για την πρόκριση στους 8 (προημιτελικοί).

Η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ θα αντιμετωπίσει και πάλι την ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων σε δύο εβδομάδες, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο του Κοντόπευκου, για το πρωτάθλημα της Α2.

Η διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στα κορίτσια και τους προπονητές.

Δεκάλεπτα: 11-21, 12-19, 15-08, 13-13

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Κουκής, Κουτρουμπής): Καραβέλη 6, Αστραντίνη 4(1), Αστέρου, Μαρίνου 3, Δούρου, Κοιλιαρίδη 14, Πολίτη 1, Ζακυνθινού 7, Χριστακοπούλου 2, Καπερώνη 14(2), Σανταλίδου, Κοτσιάφτη.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Κούκη, Κοντογιάννη 12, Χαρίτου 7(2), Τσιαδή 2, Κανιαδάκη, Βελούδου 11, Λωσταράκου 1, Καράμπελα, Γιουκάκη 19 (4), Καζαντζίδου 5(1), Μερισιώτη 4.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet