Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του ΓΣΑΠ – Νίκη για τις γυναίκες
Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του ΓΣΑΠ – Νίκη για τις γυναίκες

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 ξεκίνησαν οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) με την παρουσία των «παλιών» αθλητριών του συλλόγου και την εγγραφή πολλών νέων.

Το γήπεδο το Κοντόπευκου γέμισε ξανά τις χαρούμενες φωνές των μικρών κοριτσιών. Τα παιδιά υποδέχτηκαν οι προπονήτριες του συλλόγου, Λάουρα Νιτουλέσκου και Βιβή Γκόγκου, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Τσίκο, οι έφοροι Γιώργος Νίκου, Κατερίνα Βλαχάκη και Δώρα Κοντογεωργάκη-Βαγενά.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι γυναίκες του ΓΣΑΠ νίκησαν τον Φοίνικα Πειραιά στην έδρα του, με σκορ 44-51.

Συγκεκριμένα στην πρώτη αγωνιστική της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών η ομάδα του ΓΣΑΠ, με νέο αίμα στο ρόστερ της, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το δεξί. Οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή του παιχνιδιού, κρατώντας μια διαφορά ασφαλείας από τον αξιόμαχο αντίπαλο στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα. Το τέταρτο δεκάλεπτο, όμως, στο οποίο η ομάδα του ΓΣΑΠ ξεκίνησε με 16 πόντους διαφορά, έγιναν συνεχόμενα λάθη και μείωσαν τη διαφορά έως τους 6 πόντους. Τα κορίτσια, όμως, έδειξαν χαρακτήρα και τελείωσαν το παιχνίδι χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Στον αγώνα πήραν είχαν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ, ενώ απουσίασαν η Γκάνια (τραυματισμός) και η Ευαγγελάτου (ασθένεια).

Δεκάλεπτα: 11-18, 7-14, 11-13, 15-6

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αράπης, Καραγάνης): Γιγουρτάκη, Ξεπαπαδέα, Δανδουλάκη Αλ., Βράκα 12(1), Καψοκόλη 2, Κουταλιανού 1, Οικονομοπούλου 5(1), Μαγγίνα 14, Δανδουλάκη Μαρ. 10.

ΓΣΑΠ (Γκουζίνη): Κάσδαγλη 2, Στούπα 13(1), Σιγιώργη 5, Κοντογιάννη 4(1), Γρίσπου 17, Παπαντώνη, Πετυχάκη 8, Κριμιτζά 2, Κόρμπου, Μπεζαΐτη.

Για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου οι γυναίκες του ΓΣΑΠ θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Κοντόπευκο. Ο Σύλλογος καλεί όλους τους φίλους του να υποστηρίξουν την ομάδα γυναικών με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Καλούμε όλους τους φίλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα μας στην προσπάθειά της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet