Οι προτάσεις της Νίκης των Πολιτών για τον αθλητικό χώρο στα Πευκάκια
Αθλητισμός

Οι προτάσεις της Νίκης των Πολιτών για τον αθλητικό χώρο στα Πευκάκια

Η συζήτηση με κατάθεση προτάσεων για το «Χώρο Αθλητικών Εγκαταστάσεων» των 21 στρεμμάτων στα Πευκάκια οφείλει να γίνει με συνολική άποψη και ματιά στους υπαρκτούς αθλητικούς χώρους της Αγίας Παρασκευής, δηλαδή στους υπό ανάπλαση αθλητικούς χώρους στο πάρκο «Στ. Κώτσης», στο Αθλητικό Κέντρο της οδού Νότου και στο ημιτελές «Κολυμβητήριο» στη Ν. Ζωή.

Αυτό υποστηρίζει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών, με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, προσθέτοντας ότι «μόνον έτσι μπορεί να προκύψει συνολική χωροθέτηση αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας, ώστε να εξυπηρετεί και τον μαζικό αθλητισμό και τους ερασιτεχνικούς συλλόγους».

Η συνεισφορά της παράταξης σε αυτή τη συζήτηση-διαβούλευση, όπως σημειώνει η ίδια, «περιέχει αξιακά μία κατηγορηματική μας θέση: Ο χώρος στα Πευκάκια επιβάλλεται να κατασκευασθεί από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και να είναι ιδιοκτησία του». Το παραπάνω το τονίζει ιδιαίτερα, καθώς «από την κοπή πίτας του Συλλόγου Κατοίκων Πευκακίων, στις 8/2/19, αλλά και στη συνέχεια, ακούγονται προτάσεις και ίσως γίνονται και διερευνητικές συναντήσεις, για παραχώρηση του Αθλητικού χώρου των 21 στρεμμάτων σε ιδιώτες με κάποιες ώρες(!) δωρεάν για τον Δήμο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet