Ομάδα από ατσάλι οι γυναίκες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Ομάδα από ατσάλι οι γυναίκες του ΓΣΑΠ

Ομάδα από ατσάλι αποδείχτηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου 2015 στον Υμηττό η «Αγία – Μαγεία». Από την αρχή οι γυναίκες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) πήραν το προβάδισμα στο σκορ έναντι του Αμύντα και το κράτησαν μέχρι το τέλος. Ο αγώνας έληξε με σκορ 53-60. Ο Αμύντας πάλεψε με πάθος – που πολλές φορές εκφραζόταν με σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι, να αποφύγει τη δεύτερη ήττα από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, που τον φέρνει σε μειονεκτική θέση στα πλέι – οφς, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να βρεθεί μπροστά με 40-39 για λίγα δευτερόλεπτα γύρω στο 28΄. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής με πολύ καλή άμυνα και ώριμες επιλογές στην επίθεση, ξέφυγε μέχρι και 12 πόντους γύρω στο 35΄. Οι τελευταίες προσπάθειες του αντιπάλου, απλώς μείωσαν την διαφορά, στο τελικό σκορ, στους επτά.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ μεταφέρει τα συγχαρητήριά της σε όλα τα κορίτσια της ομάδας, καθώς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «δεν υπάρχει κάποια που να υστέρησε» και συμπληρώνει, ότι χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς η κορασίδα μας Ειρήνη Κούκη, η οποία σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα ανταποκρίθηκε άριστα σε αυτό που της ζήτησε ο προπονητής της. Τα συγχαρητήριά της μεταφέρει η διοίκηση του ΓΣΑΠ και στους προπονητές για το άριστο στήσιμο της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 10-13, 10-15, 22-17, 11-15

ΑΜΥΝΤΑΣ (Δρακάκη, Λιάκου): Λεκάκη 2, Τσιμτσιλή 17(4), Μαργώνη 16(1), Κωνσταντίνου, Κυπριανίδη, Τσαγκαράκη 3, Μπότση, Πατέρα 4, Λουκοπούλου, Αθανασούλια 10(2), Ντάνου Α. 1,Τσικούδη.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 15, Γκάνια 5(1), Χαρίτου 5, Τσιαδή 7, Τουρνατζή, Βελούδου 4, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 16(1), Πεσκατζίου, Γιουκάκη 8, Κούκη, Μερισιώτη 2.

Αναφορικά με τους αγώνες των υπολοίπων ομάδων του ΓΣΑΠ:

Νεάνιδες ΓΣΑΠ - ΑΡΗΣ Πετρούπολης 38 – 57Σε κακή μέρα βρέθηκαν οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ στο παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης καθώς έχασαν με σκορ 38 – 57. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής παρουσίασαν έλλειψη συγκέντρωσης και συντονισμού κυρίως στις επιθέσεις, αλλά και στην άμυνα. Ελαφρά βελτιωμένη ήταν η εικόνα στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου, χωρίς αυτό να επαρκεί για να πλησιάσουν ανταγωνιστικά στο σκορ.

Επόμενη αγωνιστική για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ εκτός έδρας την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου με την ΑΕΝ Κηφισιάς.

Δεκάλεπτα: 07-22, 14-06, 03-14, 14-15

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 13, Λούκα 1, Κανιαδάκη, Τραυλού, Μπόλτση, Κούτρη 2, Σιγιώργη 10, Σταθέλου 3(1), Ασημακοπούλου , Κούκη 1, Κουσίνα 4, Καράμπελα 4.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αγγέλη): Πισπίρη 2, Μαρίνη 21, Δράζιου,  Ευαγγελάτου 6, Μπαράκου 9, Αμίτση 2, Καραμπάτσου 17, Φάσουρα.

Κορασίδες ΓΣΑΠ - ΑΕΝΚ 46-39Σημαντική ήταν η νίκη για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ απέναντι στην ομάδα της Κηφισιάς με σκορ ΓΣΑΠ – ΑΕΝΚ 46-39. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Αγίας Παρασκευής διατηρεί τις ελπίδες της για παραμονή στην Α΄ κατηγορία. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του ΓΣΑΠ εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα. Μέτρια στο πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο δέχτηκε 23 πόντους και σκόραρε μόλις 17. Στην τρίτη περίοδο όμως με απίστευτη συγκέντρωση στην άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση έκανε ένα επιμέρους σκορ 24-04! Στην τέταρτη περίοδο η Κηφισιά «ξύπνησε» και έκανε την αντεπίθεση της αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να περιορίσει την τελική διαφορά του σκορ στους 7 πόντους.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ μεταφέρει, στην ανακοίνωσή της, τα συγχαρητήριά της στις αθλήτριες και τον προπονητή για την σπουδαία προσπάθεια.

Επόμενη και κρίσιμη αγωνιστική, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 εκτός έδρας με τον Εύνικο στις 20:00.

Δεκάλεπτα: 12-15, 05-08, 24-04, 05-12

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά.

ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ (Κατρά, Μπίρδας): Γεωργακοπούλου, Σακελλαρίου, Ανεζύρη, Μπαλιούση, Μουστάκα, Καζαντζιόγλου, Παπακωνσταντίνου, Γαλλου, Αλεξάνδρου, Στεργιανού, Γιαχνη, Παναγιωτοπούλου.

Ομάδα Παγκορασίδων ΓΣΑΠ 2014-2015Τον πρώτο τους αγώνα για τη φετινή σεζόν έδωσαν οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ με καθόλου, όμως, καλό αποτέλεσμα. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής μπήκαν φοβισμένα από την αρχή του αγώνα με τον ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο με 22-08. Παρ΄ όλες τις δυσκολίες φάνηκαν ανταγωνιστικές μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο το οποίο και έχασαν με 14-10. Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση και τα λάθη οδήγησαν τα κορίτσια σε βαριά ήττα με τελικό σκορ 72-23.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 εκτός έδρας με το Λαγονήσι.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Χατζηιωαννίδης): Βλαχοπούλου, Γουργουρινη, Πέππα, Τσούση, Χειλάκη, Καζαγλή, Κυριακάκη, Ντούτσικα, Μπανάκου, Γκουτσούλα, Παλαιολόγου, Τσιρογιάννη.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Σφήκα, Ανδρικοπούλου, Χονδροπούλου, Πλώτα, Αναγνώστου, Κατωμέρη, Καρτάκη, Μπουρδάρα, Ξηραδάκη, Ζανίκα  Χ., Τσιτρά, Κυριακοπούλου.

Μινι ΓΣΑΠ - Σχολές Μωραΐτη 49-22Άνετη νίκη πέτυχαν οι μικρές αθλήτριες του ΓΣΑΠ με αντίπαλο τις Σχολές Μωραΐτη με σκορ 49-22. Δόθηκε μεγάλος χρόνος συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια των ΜΙΝΙ της Αγίας Παρασκευής που έβγαλαν πολύ ωραίες φάσεις, αλλά και ωραίες ατομικές προσπάθειες.

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 εκτός έδρας με τον Κρόνο Γέρακα, στις 19:00.

Δεκάλεπτα: 16-06, 17-02, 02-06, 14-08.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Λούκα, Πλώτα, Κακοσούρη, Γρηγορίου, Μπουντουροπούλου, Κυρκοπούλου, Πανταζή, Καρακατσάνη, Λαχανά, Σαραντάκου.

ΜΩΡΑΪΤΗ Α.Σ. ΣΧΟΛΗ (Χατζατόγλου): Γκίνου, Ρέππα, Καλογήρου, Κωνστανταροπούλου, Πεπελάση, Συργκάνη, Ρόρρη, Δρακοπούλου, Λογοθέτη, Νίκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet