Ο ΓΣΑΠ γιόρτασε τις φετινές επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων του
Αθλητισμός

Ο ΓΣΑΠ γιόρτασε τις φετινές επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων του

Με εξαιρετική επιτυχία έγινε την Κυριακή 10 Απριλίου η γιορτή του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), η οποία ήταν αφιερωμένη στα αγωνιστικά τμήματα των γυναικών, των νεανίδων και των κορασίδων για την εφετινή επιτυχημένη τους πορεία. Οι γυναίκες τερμάτισαν στην τρίτη θέση του ομίλου τους, ισόβαθμες με τον δεύτερο Αμύντα, τον οποίο νίκησαν με 55-49 στο «last proud game» της περιόδου μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες κοινό. Η θέση αυτή είναι η υψηλότερη από το 2015 που κατέκτησε η ομάδα. Οι νεανίδες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου τους πίσω από τον πρώτο Παναθηναϊκό, ενώ οι κορασίδες κέρδισαν την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Στη γιορτή πήρε μέρος και το τμήμα των παγκορασίδων που διαγωνίστηκαν στις βολές με νικήτριες τις Αθηνά Αραβανή, Μαργαρίτα Κεϊσογλου, Μάρα Ιωάννου και στα τρίποντα με νικήτριες τις Αθηνά Αραβανή και Τούτση Εμμαντίνα. Την εκδήλωση έκλεισε με το κέφι και την χαρά του διεθνούς φήμης συγκρότημα BTWINS με χορό break dance.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών Γιάννης Σταθόπουλος ο πρώην πρόεδρος του ΓΣΑΠ Θανάσης Φαλούκας, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Βαγγέλης Κακοσούρης και ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς.

«Πολλά συγχαρητήρια οφείλονται στον τεχνικό μας διευθυντή Νικόλαο Τσίκο, που είχε την ευθύνη διοργάνωσης της γιορτής και στις προπονήτριές μας Κατερίνα Ναζίρη, Αντιγόνη Αποστολάκη για τη βοήθεια που πρόσφεραν», αναφέρει ο ΓΣΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet