Ο ΠΑΟΔΑΠ κατέθεσε αίτημα χρηματοδότησης από το «Αντ. Τρίτσης» για συντήρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νότου
Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΔΑΠ κατέθεσε αίτημα χρηματοδότησης από το «Αντ. Τρίτσης» για συντήρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νότου

Κατατέθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου, διά της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, το αίτημα χρηματοδοτήσεως από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (στον άξονα προτεραιότητος  «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» της προσκλησης Α.Τ. 10 για την Πράξη «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΟΤΟΥ»), το οποίο αφορά σε σημαντικές παρεμβάσεις στο γήπεδο  ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου του ΠΑΟΔΑΠ, όπως ενημερώνει ο πρόεδρος του Οργανισμού, Σπύρος Παπασπύρος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πράξη, ύψους 88.372 ευρώ, έχει ως αντικείμενο την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και υποδομών του γηπέδου και συγκεκριμένα των γραφείων της γραμματείας, των τριών αποδυτηρίων, των βοηθητικών χώρων, αλλά και του περιβάλλοντος εξωτερικού χώρου.

«Είναι μία από τις πολλές συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής, με σκοπό την εκμετάλλευση κάθε χρηματοδοτικού προγράμματος και στόχο την πραγματοποίηση σημαντικών έργων, χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά οι κάτοικοι της πόλεως», επισημαίνει ο κ. Παπασπύρος.

Η μελέτη συντάχθηκε από στέλεχος της διευθύνσεως Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και θα εκτελεστεί βάσει προγραμματικής συμβάσεως, που θα υπογραφεί μεταξύ του Δήμου και του ΠΑΟΔΑΠ, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet