Πάνω από 800 συμμετοχές στον Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών
Αθλητισμός

Πάνω από 800 συμμετοχές στον Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολλών κατοίκων της πόλης, κατά μήκος της Λεωφ. Μεσογείων, έγινε την Κυριακή 8/11/2015 ο  Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), στο πλαίσιο του 33ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθήνας. Στον αγώνα έλαβαν μέρος περισσότερα από 800 παιδιά μέχρι 12 ετών, χωρισμένα σε δύο κατηγορίες:

α) στις αγωνιστικές κατηγορίες Αγοριών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και Κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Λ. Μεσογείων & Χαλανδρίου και

β) στη μη αγωνιστική για Αγόρια και Κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη  Λ. Μεσογείων & Χαλανδρίου.

Απονομή μεταλλίων από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.
Απονομή μεταλλίων από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

Μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Βλάχο και τους δημοτικοιύς συμβούλους Παν. Γκόνη και Γιαν. Μυλωνάκη. Τη διοργάνωση  συντόνισε  ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, με ιατρική κάλυψη των αγώνων από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής  Ζ. Φωτεινού.

Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Γιαν. Σιδέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιαν. Λογοθέτης, Κ. Τσιαμπάς, εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet