«Παγκόσμιος» ο Α.Ο. Τοξοβολίας ΑΧΑΙΟΙ
Αθλητισμός

«Παγκόσμιος» ο Α.Ο. Τοξοβολίας ΑΧΑΙΟΙ

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι τρεις αθλητές του Α.Ο. Τοξοβολίας ΑΧΑΙΟΙ που συμμετείχαν στον αγώνα πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου, το οποίο θα γίνει στη Nimes της Γαλλίας από 25/02/14 – 02/03/14.

Ο αγώνας πρόκρισης έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 και, όπως πληροφορούμαστε από το σχετικό δελτίο Τύπου, σε αυτόν έλαβαν μέρος δύο αθλήτριες και ένας αθλητής από τον Α.Ο. Τοξοβολίας ΑΧΑΙΟΙ (Μάρθα Μπαμπουσκάκη, Ανίτα Γκορίλα και Δαυίδ Σπίγγος). Και οι τρεις πήγαν με σοβαρές αξιώσεις, που τις δικαίωσαν με την πολύ καλή παρουσία τους. Τελικά, ο Δαυίδ Σπίγγος προκρίθηκε και πήρε την έγκριση από την Ομοσπονδία για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ο Σύλλογος μέχρι σήμερα είχε επιτυχίες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Κύπελλα Ελλάδος, συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και συμμετοχή αθλητή σε Προολυμπιακή Ομάδα, ενώ είναι η πρώτη φορά που θα έχει συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Για το μέγεθος και τις δυνατότητες του Συλλόγου, η εξέλιξη αποτελεί λόγο περηφάνιας για το και σοβαρό κίνητρο για τους υπόλοιπους αθλητές κι αθλήτριες για μεγαλύτερη προσπάθεια επίτευξης του στόχου που ο καθένας θέλει να πετύχει. Όπως αναφέρεται από τον ίδιο τον Σύλλογο, είναι σαφές πλέον ότι το δυναμικό υπάρχει και τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, εφόσον και οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Κοπή πίτας

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, ο Σύλλογος έκοψε την πίτα του σε ταβέρνα της Αγίας Παρασκευής, με μεγάλη συμμετοχή των μελών του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και 11 εκπρόσωποι του Δήμου, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Μανιάτης Κωνσταντίνος.

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος, στα 14 χρόνια παρουσίας του στην Αγία Παρασκευή υπάρχει με τον Δήμο πάντα κλίμα συνεργασίας, αμοιβαίας εκτίμησης και αίσθηση υποστήριξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet