«Πλήρως αποδεκτή» η περίφραξη του «Κολυμβητηρίου» από την Επιτροπή περίοικων
Αθλητισμός

«Πλήρως αποδεκτή» η περίφραξη του «Κολυμβητηρίου» από την Επιτροπή περίοικων

Η Επιτροπή περίοικων «Κολυμβητήριο – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» Αγίας Παρασκευής απέστειλε προς τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο επιστολή αναφορικά με την περίφραξη του «Κολυμβητηρίου».

Στην επιστολή η περίφραξη κρίνεται, όπως τονίζει η Επιτροπή «ως πλήρως αποδεκτή και σύμφωνη με όσα είχαμε μέχρι τώρα συζητήσει». Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητέ κύριε δήμαρχε,

Η Επιτροπή περίοικων «Κολυμβητήριο – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την περίφραξη στο Κολυμβητήριο.

Η περίφραξη κρίνεται ως πλήρως αποδεκτή και σύμφωνη με όσα είχαμε μέχρι τώρα συζητήσει. 

Περιμένουμε με αγωνία την υλοποίηση και των άλλων δύο σοβαρότατων ζητημάτων που δημόσια δεσμευτήκατε ότι θα ολοκληρώσετε μέχρι τέλος Ιουλίου, ήτοι:

α) την πραγματική παραχώρηση του χώρου στους περίοικους με την ταυτόχρονη δενδροφύτευση/παγκάκια/φωτισμός/νερό/απαγόρευση στάθμευσης φορτηγών τις Παρασκευές καθώς και 

β) την πλήρη αποκατάσταση των πεζοδρομίων σε ολόκληρο το Οικοδομικό Τετράγωνο.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η Επιτροπή μπορεί να αναλάβει σε συνεργασία μαζί σας σημαντική πρωτοβουλία στην ανάπλαση και ανάδειξη του χώρου συμβάλλοντας οικονομικά, είτε παρέχοντας προσωπική εργασία. Παράλληλα, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα περιφρουρήσουμε την καλαισθησία της περίφραξης και θα σας ενημερώνουμε για το παραμικρό (ήδη η πόρτα που τοποθετήθηκε χάλασε από τους οδηγούς της λαϊκής, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι οι μόνοι που κάνουν ουσιαστική χρήση του χώρου…).

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στα μελλοντικά σχέδια μας είναι η πραγματοποίηση εκδήλωσης στον χώρο, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί η ανάδειξή του.

Αναμένουμε να σας συναντήσουμε στο «Κολυμβητήριο» τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 18:00, σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεων που αναγγείλλατε.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συνεργασία. 

Με εκτίμηση,

Η Επιτροπή περίοικων «Κολυμβητήριο – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet