«Πλημμύρισε» το γήπεδο Κοντόπευκου στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

«Πλημμύρισε» το γήπεδο Κοντόπευκου στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών του ΓΣΑΠ

Επιτυχημένη ήταν η χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου 2018. Το γήπεδο του Κοντόπευκου γέμισε από χαρούμενες φωνές των 120  μικρών αθλητριών και από το ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους που κατέκλυσαν τις κερκίδες του γηπέδου.

Ήταν μια γιορτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού που την στήριξαν οι αθλητικοί σύλλογοι του Άρη Χολαργού, του Καλλίμαχου Μαραθώνα και του Προμηθέα Χαλανδρίου, με την ολόπλευρη συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία τους, με τους προπονητές και τη διοίκηση του ΓΣΑΠ. Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος της Αγίας Παρασκευής τους ευχαριστεί και ελπίζει σε ανάλογη συνεργασία και του χρόνου.

Ήταν μια γιορτή του σχολικού αθλητισμού με τη συμμετοχή κοριτσιών από τα δημοτικά σχολεία 1ο, 6ο και Χέλμειο, των οποίων τους Συλλόγους Γονέων ευχαριστεί ο ΓΣΑΠ.

Ήταν μια γιορτή του πολιτισμού με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χοροταξιδευτές», οι χορευτές του οποίου, με τα ωραία παραδοσιακά τραγούδια και τους κυκλοτερείς σχηματισμούς τους, ξεσήκωσαν όλες τις αθλήτριες που χόρεψαν μαζί τους.

Ήταν μια γιορτή ανθρωπιάς με την έκφραση της αλληλεγγύης του Συλλόγου στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία», στην εκπρόσωπο της  οποίας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για το έργο της.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ Γυναικών, Κώστα Κεραμιδά, για την προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Επίσης, ο ΓΣΑΠ, διά του προέδρου του, απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης, τονίζοντας τη θετική συμβολή του στην πολιτική της επιχορήγησης προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στη δωρεάν παραχώρηση των αθλητικών χώρων στους ερασιτεχνικούς συλλόγους. Κάλεσε, τέλος, τον δήμαρχο να δώσει επιτέλους λύση στο χρονίζον ζήτημα του κλειστού προπονητηρίου.

Η γιορτή έκλεισε με τα «αθλητικά κάλαντα» που έψαλαν με τα τρίγωνα τους όλες οι αθλήτριες μαζί.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν, εκτός από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, οι κ κ. Γιάννης Μυλωνάκης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη Αλλάζουμε, Γιάννης Λογοθέτης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος  με την ίδια παράταξη, Τέλης Σερκεδάκης, αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Κώστας Αθανασούλης, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ, η κ. Μαρίσα Αραπούδη, πρόεδρος και η κ. Βάσω Τσιότρα, μέλος του Δ.Σ. του Άρη Χολαργού, η κ. Κατερίνα Λιούτα, πρόεδρος του Καλλίμαχου Μαραθώνα, ο κ. Τάσος Τσικοντούρης, αντιπρόεδρος του Προμηθέα Χαλανδρίου, η κ. Σοφία Ρίστα, εκπρόσωπος της Εστίας Κοριτσιού, η κ. Μαρία Καλλία, αντιπρόεδρος του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο ΓΣΑΠ με ανακοίνωσή του ευχαριστεί: τον τεχνικό διευθυντή του Συλλόγου, Χρήστο Καλογερόπουλο, που είχε τη συνολική ευθύνη της εκδήλωσης, τους προπονητές του Δημήτρη Ραρή και Λάουρα Νιτουλέσκου, τους εφόρους Αλεξάνδρου Δημήτρη, Δερμιτζάκη Μιχάλη, Νίκου Γιώργο, τις αθλήτριες της ομάδας γυναικών Γκάνια Νικόλ, Γρίσπου Μαριλένα, Κοντογιάννη Χριστίνα, Παπαντώνη Θάλεια και τους γονείς Κεχρή Τάσο, Κοντογεωργάκη Χρήστο, Λάγγα Παναγιώτη, Συρίγο Στρατή για την όλη προσφορά τους.

Επίσης, ευχαριστεί και τους προπονητές και τις προπονήτριες Κωνσταντίνα Τσιότρα, Νάντια Βελέντζα του Άρη Χολαργού, Κώστα Φώτση, Όθωνα Φλάμπουρα του Καλλίμαχου Μαραθώνα, Όλγα Σκαρογιάννη, Ελευθερία Βάρκα του Προμηθέα Χαλανδρίου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet