Πλούσιο αγωνιστικό τριήμερο για τον ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Πλούσιο αγωνιστικό τριήμερο για τον ΓΣΑΠ

Ένα πολύ γεμάτο και μεστό από αγωνιστική δράση τριήμερο για όλα τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) ήταν αυτό του Σαββάτου 29 Νοεμβρίου 2014 έως τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014, από τις ακαδημίες μέχρι τις γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα:

Στο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3x3 του Δήμου Αγίας Παρασκευής συμμετείχε ο ΓΣΑΠΜε ενθουσιασμό και πάθος ρίχτηκαν τα κορίτσια των Ακαδημιών του ΓΣΑΠ στη μάχη του 3×3 που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρσιης (ΕΟΚ) στην κεντρική πλατεία της πόλης. Συμμετείχαν πέντε ομάδες από τον ΓΣΑΠ, από τις οποίες η ΓΣΑΠ -3 (Κακοσούρη, Κυρκοπούλου, Λαχανά και Πανταζή) κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία 2002-04 (κορίτσια του Δημοτικού) και βραβεύτηκαν με το χρυσό μετάλλιο από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Επίσης η Αθηναΐς Κακοσούρη κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων μεταξύ όλων των κοριτσιών και αγοριών των δημοτικών σχολείων. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν καθώς και στις προπονήτριες τους Αθηνά Πετρίδου και Μαρίνα Στεφανίδου.

Ήττα για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ μετά από μια  μέτρια εμφάνιση σε αγώνα με τον ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ, στον οποίο το σκορ διαμορφώθηκε 39-57. Παρ΄ ότι η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στην αρχή της 2ης περιόδου ισοφάρισε το σκορ (17-17), στη συνέχεια δε βρήκε επιθετικές λύσεις απέναντι στην άμυνα του αντιπάλου με αποτέλεσμα η διαφορά του σκορ να ανεβαίνει συνεχώς. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και ο απολογισμός της ομάδας του ΓΣΑΠ είναι 4 νίκες και 7 ήττες.

Το επόμενο Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 ξεκινά ο δεύτερος γύρος και η Αγία Παρασκευή αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό εντός έδρας στις 19:30.

Δεκάλεπτα: 09-17, 13-16, 6-17, 11-7

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Χατζηιωαννίδης): Bλάχου, Βλαχοπούλου, Τσαφαρά, Τότση, Χειλάκη, Καζλαγλή, Κυριακάκη, Χονδρογιάννη, Μανδάλου, Πέππα, Κακούδη, Τσιρογιάννη.

Σε έναν πολύ ωραίο αγώνα τα ΜΙΝΙ του ΓΣΑΠ έπαιξαν με τα αντίστοιχα του Γαλατσίου για πρώτη φορά στην έδρα του ΓΣΑΠ, έβγαλαν πολύ ωραίες φάσεις, αλλά και ωραίες ατομικές προσπάθειες. Στα αξιοσημείωτα του ματς, του οποίου το σκορ διαμορφώθηκε ΓΣΑΠ – ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 43-37, είναι ότι τα ΜΙΝΙ της Αγίας Παρασκευής έπειαξαν πολύ καλή άμυνα απέναντι σε ψηλότερες αντιπάλους, αλλά και ότι πέτυχαν με το τζάμπολ καλάθι με λεϊ-απ στη δική τους μπασκέτα! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στην προπονήτριά τους.

ΓΣΑΠ (Σόνια Γιουκάκη): Λούκα, Ανδρικοπούλου, Κακοσούρη, Λαχανά, Κατωμέρη, Καρακατσάνη, Καρτάκη, Μπουντουροπούλου, Πανταζή, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κλεισιάρη.

Νίκη-θρίλερ στο παιχνίδι των νεάνιδων του ΓΣΑΠ με τα Μελίσσια, πέτυχε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής μετά από δύο παρατάσεις(!), νικώντας με σκορ 58-54 τον ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ. Τα κορίτσια του ΓΣΑΠ ξεκίνησαν με αρκετό άγχος, αλλά παρά τα αρκετά λάθη κράτησαν τη διαφορά του σκορ σε απόσταση αναπνοής στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο πέρασαν μπροστά με επτά πόντους, αλλά και πάλι στο τέλος της τέταρτης περιόδου η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει. Τρία μόλις δευτερόλεπτα πριν το τέλος της πρώτης παράτασης και ενώ η ομάδα της Αγίας έχανε με τρεις πόντους, το σκορ ισοφαρίστηκε με τρίποντο, πίσω από το κέντρο, της Ασημακοπούλου. Η ομάδα του ΓΣΑΠ εκτός από τα σημάδια βελτίωσης που έδειχναν τα κορίτσια στα τελευταία παιχνίδια, φάνηκε να έχει και την τύχη με το μέρος της. Στη δεύτερη παράταση κατακτήθηκε η πολυπόθητη νίκη, η οποία αναπτέρωσε το ηθικό των νεανίδων της Αγίας Παρασκευής και τους τόνωσε για τη συνέχιση των προσπαθειών τους στις επόμενες αγωνιστικές, με μεγαλύτερη πλέον εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στον προπονητή τους!

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

Δεκάλεπτα : 5-12, 10-4, 19-11, 8-15 , 1η παράταση 6-6, 2η παράταση 10-6

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 19, Λούκα, Κανιαδάκη, Τραυλού 3, Κούσινα, Κούτρη 2, Σιγιώργη 16, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 13(1), Κούκη, Καράμπελα 5, Μπόλτση.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Κουκής): Εμμανουηλίδη 5, Σεββά 12, Σκεμπετζή, Κριεκούκη, Δούρου 13, Αλεξανδρή, Βαιδατλή 4, Αστέρου 4, Κατσαβάρου Ε., Κατσαβάρου Ι., Γεωργίου, Ξουρίδα 16.

Άλλους δύο πόντους στο «σακούλι» της βαθμολογίας έβαλε η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ στην αγωνιστική της Δευτέρας 1η Δεκεμβρίου του πρωταθλήματος, το οποίο εξελίσσεται σε ένα από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών. Η Αγία παραμένει στην 4η θέση που οδηγεί στα πλεϊ-οφ, ισόβαθμη με την 3η Πεύκη, και ένα βαθμό πίσω από Αμύντα και Ζωγράφου. Οι οκτώ ομάδες από τις δώδεκα που συμμετέχουν συνωστίζονται σε ένα εύρος μόλις 2(!) βαθμών (από τους 16 έως τους 14). Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί σε οποιοδήποτε αγώνα, γιατί και οι ομάδες της «κάτω» ζώνης είναι αξιόμαχες και το παλεύουν μέχρι τέλους. Αυτό αποδείχτηκε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπου η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, ενώ προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 13 πόντους, παρέδωσε, άνευ λόγου και αιτίας, τα ηνία του αγώνα στις ΑΜΑΖΟΝΕΣ, οι οποίες μάλιστα έφτασαν να μειώσουν τη διαφορά μέχρι και τους 2 πόντους. Τελικά οι γυναίκες του ΓΣΑΠ κέρδισαν με σκορ 55-45 αλλά δεν ισχύει το «τέλος καλό, όλα καλά», καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΣΑΠ «Η ομάδα πρέπει σύντομα να συνέλθει και να βρει ρυθμό, γιατί καμία ομάδα δεν πρόκειται να μας χαριστεί».

Δεκάλεπτα: 22-09, 09-12, 10-15, 14-09

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Λαψάνα, Γκάνια 2, Χαρίτου 2, Τσιαδή 5, Τουρνατζή, Βελούδου 4, Λωσταράκου 4, Μαστρογιαννίδου 14, Πεσκατζίου 10, Γιουκάκη 10, Κούκη 2, Μερισιώτη 2.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΟΝΝΝΕ (Ματζάκος): Νικολοπούλου, Κλάψη, Γανωτάκη 4, Κασίμη 4, Καλπαδάκη 6, Παπαντώνη 5, Ηλιάκη, Καλδάνη 4, Τσακιράκη, Μπασιαδάκη 2, Κογγίνη 6, Παστρωμά 14(2).

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ, σε ανακοίνωσή της, εύχεται περαστικά στον πατέρα της Μαίρης Ρεντζεπέρη στην περιπέτεια της υγείας που περνάει και κουράγιο και δύναμη στην αθλήτρια. «Η σκέψη μας είναι μαζί της», αναφέρει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, η διοίκηση μεταφέρει τα συγχαρητήρια της στις πρώην αθλήτριες του Συλλόγου Τασία Παστρωμά και Θάλεια Παπαντώνη για την εμφάνισή τους στον αγώνα ΓΣΑΠ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, υπερασπιζόμενες τα χρώματα της νέας τους ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet