Π. Ιωάννου – Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής: Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα
Αθλητισμός

Π. Ιωάννου – Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής: Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής στέλνει το δικό του μήνυμα για την… ποδοσφαιρική πλευρά τής κατάστασης που επικρατεί λόγω κορωνοϊου.

Απευθυνόμενος σε προπονητές, γυμναστές, φροντιστές, παίκτες, γονείς και φίλους της ομάδας, ο κ. Ιωάννης Πάνου σημειώνει:

Κύριοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο επιθετική ομάδα του πλανήτη την ομάδα του κορωνοϊου. Αυτό μας αναγκάζει να κλειστούμε και να παίξουμε αμυντικά.

Δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε ούτε εκατοστό από τον χώρο ευθύνης μας και από τις οδηγίες που μας έχει δώσει ο προπονητής μας. Ο αγώνας θα είναι δυνατός και δύσκολος, θα πέσουν κορμιά στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε πειθαρχία και πάθος για τη Νίκη.

Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλο να σπάσει τις γραμμές μας, να μας πλαγιοκοπήσει να μπει στην περιοχή και να παραβιάσει την εστία μας.

Με ηρεμία, δύναμη, πάθος και αυτοπεποίθηση θα μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο αποτέλεσμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η Νίκη έστω και με μισό γκολ!

Εύχομαι να βγούμε όλοι υγιείς από αυτόν τον αγώνα και να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος, με τις λιγότερες απώλειες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet