Σε απολογισμό της πρώτης διετίας του προχώρησε ο ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Σε απολογισμό της πρώτης διετίας του προχώρησε ο ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έκανε τον δικό του απολογισμό, καθώς συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τη λειτουργία του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει, κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ετών το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε 67 φορές και οι εισηγήσεις της διοικήσεως ψηφίσθηκαν από τα μέλη του ομόφωνα σε ποσοστό 98,% περίπου.

«Από την πρώτη ημέρα της αναλήψεως των καθηκόντων μας έγινε καταγραφή των προβλημάτων, ιεράρχηση και προγραμματισμός των ενεργειών μας για την επίλυσή τους, αναλόγως των οικονομικών και άλλων δυνατοτήτων του ΠΑΟΔΑΠ. Σαφώς και δεν καταφέραμε να τα επιλύσουμε όλα, απομένουν αρκετά ακόμη για να γίνουν, πραγματοποιήθηκε όμως ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας. Κατά τη διάρκεια των δυο αυτών ετών, πραγματοποιήθηκαν όλες οι δράσεις (πολιτιστικές, αθλητικές, συντηρήσεως κ.λπ.), που είναι καθιερωμένες από πολλών ετών. Πέραν όμως αυτών, που είναι αυτονόητες, πραγματοποιήθηκαν και νέες, για πρώτη φορά και κάποιες μετά από πάρα πολλά χρόνια», εξηγεί ο ΠΑΟΔΑΠ, παραθέτοντας τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet