Σε τρεις αγώνες δρόμου συμμετείχε η Santa Running Team του ΑΣΑΠ
Αθλητισμός

Σε τρεις αγώνες δρόμου συμμετείχε η Santa Running Team του ΑΣΑΠ

Με τρεις ακόμη αγώνες δρόμου έκλεισε η ομάδα Santa Running Team του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ) την αγωνιστική της προσπάθεια για τον μήνα Οκτώβριο. Ειδικότερα, η ομάδα συμμετείχε σε δύο αγώνες δρόμου εντός της πόλης της Αθήνας, στο Αιγάλεω και στο Πεδίο του Άρεως, σε διαδρομές των 10 και 5 χλμ. αντίστοιχα, αλλά και στον ιδιαίτερα δύσκολο και υψηλών απαιτήσεων τεχνικής ορεινό αγώνα του Υμηττού σε διαδρομές 25 και 12 χιλιομέτρων. Επίσης, η ποδηλατική ομάδα Santa Cycling Team του ΑΣΑΠ συμμετείχε στην απαιτητική 34η Ανάβαση Υμηττού «Πολυχρόνεια» σε απόσταση 10χλμ.

 «Pedion Areos Park Run Series #3»

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο 3ος Αγώνας της σειράς «Pedion Areos Park Run Series» που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την All About Running και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας. Πρόκειται για μια διαδρομή 5 χλμ. εντός του πάρκου, όπου συμμετέχουν δρομείς κάθε ηλικίας με σκοπό την ενθάρρυνση της μαζικής συμμετοχής και την προαγωγή των αξιών και των οφελών του αθλητισμού. Στον αγώνα συμμετείχαν εννέα αθλητές της Santa Running Team εκ των οποίων αναφέρονται η 5η θέση του προπονητή Ιωσήφ Κελαΐδη στη γενική κατηγορία ο οποίος τερμάτισε με χρόνο 19:51 στο σύνολο των 240 δρομέων, καθώς και η 7η θέση στην κατηγορία των γυναικών της Φωτεινής Σβάρνα η οποία πραγματοποίησε χρόνο 24:38 στο σύνολο των 70 αθλητριών.

Αγώνας «Δρόμου Ελευθερίας» Αιγάλεω 2019

Την Κυριακή 27  Οκτωβρίου 2019 στο Αιγάλεω φιλοξενήθηκε ο πρώτος αγώνας δρόμου αφιερωμένος στις μάχες του ελληνικού λαού απέναντι στους κατακτητές της διαχρονικά. Η συγκεκριμένη διοργάνωση αφιερώθηκε στα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού κατά τη γενοκτονία και συμπεριλάμβανε εκτός της διαδρομής των 10 χλμ., ενηλίκων και μια μικρότερη διαδρομή 1 χλμ. για παιδιά. Έξι μέλη της δρομικής ομάδας του ΑΣΑΠ συμμετείχαν στον αγώνα του Αιγάλεω εκ των οποίων ο προπονητής Ι. Κελαιδης τερμάτισε με χρόνο 42:04 στη 2η θέση της ηλικιακής του κατηγορίας. Στις γυναίκες ξεχώρισε η Φωτεινή Σβάρνα με την 7η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία με χρόνο 51:28, ενώ ο 14χρονος Αριστείδης Κατσαρός έτρεξε στην κατηγορία 16-29 και τερμάτισε με τον εκπληκτικό χρόνο 50:28.

Immitos Epic 2019

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 διεξήχθη ο αγώνας βουνού Υμηττός «Epic» συμπεριλαμβανομένων δύο αρκετά απαιτητικών διαδρομών σε αποκλειστικά ορεινό πεδίο. Πρόκειται για τη διαδρομή «Epic» των 25 χλμ. και την Ανάβαση του Τρελού των 12 χλμ. σε δύσκολο πετρώδες έδαφος και υπό αυστηρά χρονικά όρια όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο τεχνικής. Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος οκτώ μέλη της Santa Running Team τα οποία πραγματοποίησαν εξαιρετική προσπάθεια κατακτώντας μια σημαντική αγωνιστική εμπειρία. Αναφορικά, στην 37η θέση της γενικής κατηγορίας τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Βαρδάκης με χρόνο 3:3:7 στο σύνολο των 146 δρομέων, ενώ στην απόσταση των 12 χλμ. στην 23η θέση της γενικής κατηγορίας τερμάτισε ο Γιώργος Νίκου με χρόνο 1:19:12 στο σύνολο 155 αθλητών.

34η Ανάβαση Υμηττού «Πολυχρόνεια»

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 για 34η χρονιά ο Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας συνδιοργανώνει με τον ΠΕΣΑ Αστέρα Ζωγράφου ποδηλατικό αγώνα δρόμου στον Υμηττό. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Εθνικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2019. Η εκκίνηση των αγώνων δόθηκε στην προέκταση της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως της Καισαριανής μετά το ύψος της διασταύρωσης με τη Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη και ολοκληρώθηκε ύστερα από 10χλμ. και 553μ υψομετρικά στην κορυφή.

Την ποδηλατική ομάδα Santa Cycling Team του ΑΣΑΠ εκπροσώπησε ο Γιαννάκης Άγγελος τερματίζοντας 4ος στην κατηγορία Open με χρόνο 34:29.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet