Σημαντική νίκη των Κορασίδων του ΓΣΑΠ επί του Α.Ο. Ζωγράφου
Αθλητισμός

Σημαντική νίκη των Κορασίδων του ΓΣΑΠ επί του Α.Ο. Ζωγράφου

Πολύ σημαντική νίκη, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς, πέτυχε η ομάδα των κορασίδων του ΓΣΑΠ με αντίπαλο τον ομάδα του Α.Ο. Ζωγράφου (36-30), για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες, τα κορίτσια μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έπαιξαν με συγκέντρωση και πάθος για 40 λεπτά. Για 3 δεκάλεπτα το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο και οι φάσεις μοιρασμένες για τις δύο ομάδες,  όμως στο 4ο δεκάλεπτο τα κορίτσια του ΓΣΑΠ κατάφεραν να κρατήσουν τις αντιπάλους τους μακριά από το καλάθι και με αυτό τον τρόπο πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη.

“Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας μας! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Κορωπίου (Σάββατο 21/11/2015, 18.00, κλειστό Κορωπίου). Επίσης, ευχόμαστε περαστικά στην αθλήτρια του Α.Ο. Ζωγράφου, Κασσιανή Καραμπεσίνη, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Δεκάλεπτα : 10-10,10-10,08-08,08-02

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Παπαμελετίου, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

Α.Ο. ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Βερροιόπουλος): Σταματάκη. Πουτέρε, Γκιντώνη, Μάνου, Καστανιά, Σιδερια, Ψαρρού, Σινάνι, Δάφνη, Καραμπεσίνη, Ντότσι, Ερι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet