Στους “8” του κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασε η Santa
Αθλητισμός

Στους “8” του κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασε η Santa

Την πρόκριση στην επόμενη φάση κυπέλλου ΕΠΣΑ πήρε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, επικρατώντας με σκορ 2-1 της ομάδας του Μικρασιατικού.

Η Santa προκρίθηκε στην φάση των ”8”, με ανατροπή στο σκορ, αφού βρέθηκε να χάνει στο 22΄ με το γκολ που σημείωσε για τους φιλοξενουμένους ο Γκίνης. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά η ο ομάδα πίεσε για να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο και τα καταφέρε στο 41΄ με ωραίο σουτ του Καρβούνη, μετά απο απόκρουση του τερματοφύλακα του Μικρασιατικού σε κεφαλιά του Κράσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνέχισε να προσφέρει καλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το δεύτερο τέρμα που ίσως έδινε την πρόκριση.

Στο 73΄ ο Τζίτζης ανατράπηκε μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσώνης και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, το οποίο έδωσε και την πρόκριση στη Santa.

Στην επόμενη φάση, μαζί με την Αγία Παρασκευή, προκρίθηκαν επίσης οι ομάδες: Αγ. Ελεούσα, Ηράκλειο, Ιάσων, Καματερό, Τερψιθέα, Ηλυσιακός και Χαλάνδρι.

Αγ.Παρασκευή (Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Χατζηπέτρος (46′ Τριανταφύλλου), Βελέντζας, Αναγνωστόπουλος, Τσώνης, Ξηντάρας, Τσοπανάκος (80′ Κάππος), Κράσι, Καρβούνης, Μπότης (75′ Μυλωνάς).

Μικρασιατικός (Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Κουλλίρα, Κρασσάς, Κολοβός Η., Παούρης (65′ Μποτσιβάλης Χ.), Βιτζηλαίος (75′ Κολοβός Α.), Πετρίτσης, Πρασσάς, Γκίνης (46′ Ντάνο).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet