Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ), μετά τις εκλογές για την ανάδειξή του, οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Διοικητικό Συμβούλιο:

  • Πρόεδρος: Βασίλειος Τσαγκάρης  
  • Αντιπρόεδρος: Άννα Πολύζου
  • Γενικός γραμματέας: Ευστάθιος Τορουνίδης
  • Ταμίας: Αριστείδης Τουρκάκης  
  • Γενική έφορος: Ελένη Γρηγορίου
  • Μέλη: Κωνσταντίνος Καποκάκης, Αφροδίτη Μπαρδώσα

Ελεγκτική Επιτροπή:                 

  • Ιωάννα Χαλαβατζή    
  • Ιωάννης Καραμανλής
  • Λεωνίδας Παπασταθόπουλος

Απευθυνόμενο προς τους πολίτες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΑΠ επισημαίνει: «Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα εργασθούμε σαν σύνολο, με πνεύμα ενωτικό, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, για να συνεχίσουμε τη δημιουργική μας προσπάθεια για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη μας».

Μάλιστα, το σωματείο άρχισε ήδη τη δράση του, καθώς ομάδες του συμμετείχαν σε αθλητικές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα τρεξίματος Santa Running Team του Αθλητικού ΑΣΑΠ έλαβε μέρος στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αγώνας Δρόμου «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού» την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 (σε διαδρομή εντός της πόλης της Ελευσίνας) στον οποίο συμμετείχαν 1.000 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Οι δρομείς διέσχισαν τη διαδρομή που τελούταν η Πομπή των Ελευσίνιων Μυστηρίων η όποια εκκινούσε από την Αγορά της Αθήνας και τερμάτιζε στον χώρο τέλεσης των Μυστηρίων στην Ελευσίνα.

Δώδεκα αθλητές του Σωματείου έτρεξαν στη διαδρομή των 21 χιλιομέτρων του Ημιμαραθωνίου και στην παράλληλη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων του αγώνα της Κυριακής και τερμάτισαν επιτυχώς. Ενδεικτικά, με χρόνο 01:40:45 ο Γιώργος Βιδάλης τερμάτισε στην 77η  θέση στο σύνολο των 721 δρομέων του Ημιμαραθωνίου και η Άννα Πολύζου τερμάτισε με χρόνο 00:24:47 λαμβάνοντας την 6η θέση των γυναικών στο σύνολο των 285 αθλητών στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Την επόμενη Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 201, η ποδηλατική ομάδα Santa Cycling Team του ΑΣΑΠ πραγματοποίησε τον πρώτο της επίσημο ποδηλατικό αγώνα λαμβάνοντας μέρος στο το 8ο Brevet των 200 χλμ. της Ποδηλατικής Ένωσης Παλαίμαχων Αθλητών (ΠΕΠΑ) στην Αττική.

Το Brevet Αττικής διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την ΠΕΠΑ το 2012 παράλληλα με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο. Από τότε πραγματοποιείται ετησίως προσελκύοντας εκατοντάδες αθλητές στοχεύοντας να φέρει νέους ποδηλάτες κοντά στην ποδηλασία μεγάλων αποστάσεων μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα.

Οι αθλητές του ΑΣΑΠ Βασίλης Τσιμόγιαννης και Άγγελος Γιαννάκης τερμάτισαν επιτυχώς με χρόνο διαδρομής 7:19 μεταξύ των πρώτων θέσεων του αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet