Συνάντηση δημάρχου και προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ με αθλητικά σωματεία της Αγ. Παρασκευής
Αθλητισμός

Συνάντηση δημάρχου και προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ με αθλητικά σωματεία της Αγ. Παρασκευής

Με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της Αγίας Παρασκευής συναντήθηκαν ο δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), Σπύρος Παπασπύρος, στο δημαρχείο, κατόπιν αιτήματος των πρώτων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής, του Αθλητικού Συλλόγου «Ολυμπιάδα», του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής και του Αθλητικού Ομίλου «Πήγασος».

Κατά τη συζήτηση, που διεξήχθη σε κλίμα αλληλοκατανόησης, όπως αναφέρει η διοίκηση του Δήμου, τα σωματεία κατέθεσαν προτάσεις και εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι απόψεις της δημοτικής αρχής που εκφράσθηκαν στη συνάντηση συνοπτικά εστιάστηκε στα εξής:

  • Στην ανάγκη ύπαρξης και άλλων αθλητικών υποδομών, αφού οι υπάρχουσες δεν επαρκούν ούτε για τα σωματεία, ούτε και για το σύνολο των πολιτών. Η δημοτική αρχή θα εντείνει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση, στο πλαίσιο του εφικτού, μια και αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της.
  • Στη διατήρηση του χαρακτηρισμού των ήδη υφισταμένων αθλητικών χώρων.
  • Αναγνώριση του κοινωνικού έργου των αθλητικών σωματείων.

Η διοίκηση δεσμεύθηκε να εξετάσει την ικανοποίηση και άλλων αιτημάτων τα οποία έθεσαν τα σωματεία στο πλαίσιο της νομιμότητας, αλλά και της δυνατότητας πραγματοποίησής τους υπό τις παρούσες συνθήκες.

«Η δημοτική παράταξη, τόσο ως δημοτική αρχή όσο και ως μειοψηφία, στήριζε και στηρίζει τον σωματειακό αθλητισμό, τον οποίο θεωρεί ως έναν από τους βασικούς πυλώνες του αθλητισμού στην πόλη μας. Η στήριξη αυτή εκφράσθηκε με πράξεις όλα αυτά τα χρόνια» σημειώνει η διοίκηση του Δήμου και προσθέτει:

«Σε κάθε περίπτωση, η δημοτική αρχή, υπό τις παρούσες συνθήκες, εξετάζει και μελετά τρόπους ώστε να αναπτυχθεί και μακροπρόθεσμα ο αθλητισμός (σωματειακός και μαζικός) στην πόλη μας. Γιατί, πράγματι, ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet