4 χρυσά και ένα ασημένιο για τους αθλητές του Συλλόγου Πάμμαχοι Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

4 χρυσά και ένα ασημένιο για τους αθλητές του Συλλόγου Πάμμαχοι Αγίας Παρασκευής

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή επιτυχή παράδοση, ο Σύλλογος Παλαιστικών Αθλημάτων Πάμμαχοι Αγίας Παρασκευής κατάφερε θετικά αποτελέσματα και στις τελευταίες διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, μετά τους ευρωπαϊκούς αγώνες Grappling, που διεξύχθησαν το Σάβατο 21 Νοεμβρίου 2015, στο Αμιέν της Γαλλίας, όπου ο αθλητής του Συλλόγου Αρβανιτάκης Αντώνης κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Naga Intermediate Welterweight (-79,5kg), στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου 2015 Jiu-Jitsu NoGi, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, διακρίθηκαν και οι πέντε αθλητές που συμμετείχαν, με 4 χρυσά και ένα ασσημένιο.

Συγκεκριμένα διακρίθηκαν οι:

Λαμπρινέας Παναγιώτης – χρυσό μετάλλιο (+97,5 κιλά)

Κίρου Δημήτρης – χρυσό μετάλλιο (-91,5 κιλά)

 Χρίστου Αγγελής – χρυσό μετάλλιο (-91,5  κιλά)

Αρβανιτάκης Αντώνης – χρυσό μετάλλιο (-79,5 κιλά)

Τσαρδανίδης Ιάσων – ασημένιο μετάλλιο (-67,5 κιλά)

Με αφορμή τις εν λόγω επιδώσεις ο προπονητής του Συλλόγου Θωμαδάκης Γιώργος δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τις επιτυχίες μας, καθώς ο Σύλλογος, με σκληρή δουλειά, παρά τις δυσκολίες, εξακολουθεί να διακρίνεται και να συλλέγει μετάλλια, να προάγει το άθλημα και την πόλη της Αγίας Παρασκευής. Συγχαρητήρια στα παιδιά, εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και πάντα να διακρίνονται”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet