Συνεχίζονται οι εργασίες συντηρήσεων και επισκευών στις κτηριακές υποδομές του ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι εργασίες συντηρήσεων και επισκευών στις κτηριακές υποδομές του ΠΑΟΔΑΠ

Συνεχίζονται οι εργασίες συντηρήσεων και επισκευών στις κτηριακές υποδομές του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρο Παπασπύρο, μετά τον αθλητικό χώρο του πάρκου «Σταύρος Κώτσης», το Δημοτικό Ωδείο, το Αθλητικό Κέντρο Νότου ολιστικά και τα Εργαστήρια Τέχνης, ο ΠΑΟΔΑΠ συνεχίζει με το Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου. Ήδη έχουν αντικατασταθεί όλοι οι παλαιοί λαμπτήρες, με νέους τεχνολογίας Led, με συνέπεια την μείωση της καταναλώσεως ενέργειας και πολύ καλύτερο φωτισμό. Επίσης, έχει γίνει γενική επισκευή των δυο κλιματιστικών μονάδων.

Στη συνέχεια θα γίνει επισκευή-συντήρηση στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου, τα οποία είχαν αρκετά σοβαρές ζημιές, οι οποίες επισκευές δεν έχουν περατωθεί ακόμη. Αφορούν σε αντικατάσταση κουφωμάτων και θυρών, στεγανοποιήσεις και βαφές τοίχων, επισκευές-αντικαταστάσεις πλακιδίων κ.ά.

Ο Σπ. Παπασπύρος αναφέρει σχετικά:

«Η κατάσταση στα αποδυτήρια, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες “πριν”, είναι αυτή που μας παρεδόθη το 2019. Κατά την καταγραφή των προβλημάτων, με την ανάληψη της διοικήσεως του ΠΑΟΔΑΠ, αξιολογήθηκαν ως σημαντικές αλλά χωρίς κίνδυνο ασφαλείας για τους χρήστες. Οπότε στον προγραμματισμό των έργων οι εργασίες, στο χρονοδιάγραμμα, τοποθετήθηκαν στα τέλη του 2022. Το χρονοδιάγραμμα, μέχρι στιγμής, τηρείται χωρίς παρεκκλίσεις.

Είναι όμως σαφές, ότι όσο και αν ο ΠΑΟΔΑΠ επισκευάζει τις εγκαταστάσεις του, αν οι χρήστες δεν τις σέβονται δεν θα βρίσκονται ποτέ σε καλή κατάσταση. Οι χρήστες των εγκαταστάσεων θα πρέπει να αντιληφθούν ότι τα χρήματα που δαπανώνται για επισκευές είναι δικά τους χρήματα. Εάν δαπανώνται για ζημιές που δημιουργούνται άνευ λόγου, θα λείψουν από κάτι άλλο ίσως πιο σημαντικό.

Οι φωτογραφίες είναι από την αντικατάσταση του φωτισμού και από τα αποδυτήρια πριν και μετά από ένα μέρος των επισκευών-συντηρήσεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet