Σωτ. Παπαμιχαήλ: Μιλούν αυτοί που άφησαν «ακέφαλο» τον ΠΑΟΔΑΠ!
Αθλητισμός

Σωτ. Παπαμιχαήλ: Μιλούν αυτοί που άφησαν «ακέφαλο» τον ΠΑΟΔΑΠ!

Αναλυτική απάντηση στα όσα υποστήριξε, με ανακοίνωσή του, ο πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) Β. Σάρκουλας (Να παραιτηθεί καλεί τον Σ. Παπαμιχαήλ ο πρ. πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Β. Σάρκουλας), δίνει ο νυν πρόεδρο του νομικού προσώπου, Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

Ο κ. Παπαμιχαήλ χρεώνει στον κ. Σάρκουλα ευθύνες για τη δικαστική εμπλοκή με τις διεκδικήσεις καταβολής αποδοχών των καθηγητών φυσικής αγωγής, αλλά και για όλες τις άλλες δυσλειτουργίες προέκυψαν στον Οργανισμό από την εσπευσμένη παραίτηση του δεύτερου, στις 31 Αυγούστου 2014, πριν ακόμη διορισθεί το νέο Δ.Σ.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Η αιφνιδιαστική επανεμφάνιση του πρώην προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σάρκουλα, με αφορμή τη δικαστική διεκδίκηση από καθηγητές φυσικής αγωγής καταβολής αποδοχών για παροχή υπηρεσιών κατά τη διάρκεια τεσσάρων (4) μηνών εντός της δεκάμηνης περιόδου Σεπτεμβρίου 2014 – Ιουνίου 2015, αποτελεί πλήρη απόδειξη ότι το θέμα τον αφορά ως τότε πρόεδρο του Οργανισμού.

Πλήρη, επίσης, απόδειξη αποτελούν οι προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες σκοπό έχουν να αποκρύψουν την ένδεια επιχειρημάτων.

Και αυτό είναι δεδομένο, διότι ο κ. Σάρκουλας, ως τότε πρόεδρος, γνωρίζει ότι δεν είχε κινήσει καμία σχετική διαδικασία πρόσληψης γυμναστών για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 – Ιουνίου 2015, ούτε με συμβάσεις εργασίας/έργου, ούτε μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά ούτε είχε αναθέσει σε ενδιάμεσο φορέα το έργο των αθλητικών προγραμμάτων. Πλήρης η αδιαφορία, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

Γνωρίζει, επίσης, ότι παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά (31.8.2014), πριν καν διορισθεί το νέο Δ.Σ. του Οργανισμού και παρά την επισήμανση του δημάρχου, κ. Ιωάννη Σταθόπουλου, σχετικώς με τις επιπτώσεις, εν γνώσει του κ. Σάρκουλα ότι το νέο Δ.Σ. θα ανελάμβανε τέλος Σεπτεμβρίου, όπως και συνέβη.

Η παραίτησή του είχε ως σκοπό και αποτέλεσμα την πρόκληση κρίσιμου χρονικού, διοικητικού και συνακόλουθου αθλητικού κενού, όπως και συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας της παραίτησης και της έλλειψης διοίκησης, η παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα αθλητικά σωματεία για την ίδια περίοδο, που επίσης ο κ. Σάρκουλας είχε παραλείψει, έγινε με απόφαση του δημάρχου και όχι με απόφαση Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ.

Γνωρίζει, επίσης, ο κ. Σάρκουλας, ο οποίος αν και πρώην πρόεδρος δεν επιθυμεί να συμμετέχει στη σύνθεση του Δ.Σ. από το 2014 έως και σήμερα, ότι η απόφαση του νέου Δ.Σ. για ανάθεση σε ενδιάμεσο φορέα του συνόλου του αθλητικού έργου έτους 2015 προσέκρουσε σε διοικητικές ελλείψεις ως προς την εφαρμογή της.

Γνωρίζει, επίσης, ότι η παράταξη στην οποία ανήκει καταψήφισε στο Δ.Σ. του Οργανισμού τις σχετικές εισηγήσεις για ανάθεση του αθλητικού έργου έτους 2015.

Γνωρίζει, επίσης, ο κ. Σάρκουλας ότι οι κακόβουλες δημόσιες συμπεριφορές, ορισμένων «ευαίσθητων υπερασπιστών» των δικαιωμάτων των γυμναστών, είχαν ως αποτέλεσμα την υστέρηση της καταβολής κατά 4 περίπου μήνες, σε σύνολο 10 μηνών περίπου, παρά τον αντίθετο σχεδιασμό της διοίκησης.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι μετά τον Μάρτιο 2015 και έως σήμερα δεν έχει προκύψει το παραμικρό αντίστοιχο θέμα, εξαιτίας της έγκαιρης προετοιμασίας του Οργανισμού και της απασχόλησης γυμναστών και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μέσω της ΓΓΑ και μέσω ενδιάμεσου φορέα, εάν και όταν αυτό απαιτείται εξαιρετικά.

Σε ό,τι δε αφορά τον αριθμό των σπουδαστών στα Εργαστήρια Τέχνης, ενημερώνουμε και πάλι τον κ. Σάρκουλα ότι δεν ανέρχεται σε 70, όπως με βεβαιότητα ισχυρίζεται, αλλά σε πεντακόσιους οκτώ (508), εκ των οποίων 338 στο τμήμα ενηλίκων και 170 στο παιδικό.

Τέλος, καλούμε τον κ. Σάρκουλα να ζητήσει τον διορισμό του ως μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού, ώστε να ενημερώνεται και να μην εκτίθεται, εάν βεβαίως αυτό τον ενοχλεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet