Τα προβλήματα των αθλητικών υποδομών συζήτησε με τον ΓΣΑΠ η παράταξη Ζορμπά
Αθλητισμός

Τα προβλήματα των αθλητικών υποδομών συζήτησε με τον ΓΣΑΠ η παράταξη Ζορμπά

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΓΣΑΠ, Γιώργο Καράμπελα και το μέλος του Δ.Σ. Σωκράτη Σινάνογλουτου είχαν ο επικεφαλής και στελέχη της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου, την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ Κώστας Αθανασούλης.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη, ατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα χρήσιμης συζήτησης αναφέρθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν στον αθλητισμό στην πόλη, αλλά και τα προβλήματα των κτηριακών υποδομών του Δήμου, όπως:

  • Η έλλειψη ενός τουλάχιστον κλειστού προπονητηρίου, του οποίου την κατασκευή έχει αναγγείλει η δημοτική Αρχή τέσσερις φορές, αλλά δεν έχει προχωρήσει καθόλου. Η έλλειψή του προκαλεί ασφυκτική κατάσταση στους χρήστες των γηπέδων, αλλά και τριβές μεταξύ τους.
  • Η πολύ κακή κατάσταση του ξύλινου πατώματος του κλειστού γηπέδου Κοντοπεύκου, που προκαλεί τραυματισμούς στους αθλητές. Η επισκευή του έχει ζητηθεί από τη δημοτική Αρχή και υπάρχει διαβεβαίωση ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.
  • Η κακή κατάσταση των ανοικτών γηπέδων και η έλλειψη συντήρησής τους.
  • Η τοποθέτηση λανθασμένων υαλοπινάκων στα κλειστά γήπεδα το 2015.
  • Ο κακός και κοστοβόρος φωτισμός των κλειστών γηπέδων.
  • Η έλλειψη τουαλετών και πρόσβασης για ΑμεΑ.
  • Η υπολειτουργία τού, εντός του γηπέδου, ιατρείου.
  • Το Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων.

Η παράταξη του τέως δημάρχου Βασίλη Ζορμπά δεσμεύτηκε ότι θα θέσει τα ζητήματα αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα πιέσει για την όσο το δυνατόν συντομότερη επίλυσή τους. Επίσης, τόνισε ότι πολύ σύντομα θα καταθέσει το πρόγραμμά της για τον αθλητισμό προς διαβούλευση.

Όπως αναφέρει η παράταξη, θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τους άλλους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.

Τον επικεφαλής της παράταξής συνόδευαν τα μέλη της επιτροπής εργασίας για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στον Δήμο, Βασίλης Σάρκουλας (πρώην πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ), Σπύρος Παπασπύρος (μέλος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ) και Νίκος Παναγόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet