Τα Σούρμενα σταμάτησαν το σερί της Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Τα Σούρμενα σταμάτησαν το σερί της Αγίας Παρασκευής

Το σερί της Αγίας Παρασκευής (είχε να χάσει εδώ και δύο μήνες) έσπασε στο Ελληνικό, όπου τα Σούρμενα πήραν μία σήμαντική νίκη με 2-0.

Το προβάδισμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 28΄ όταν ο Αθανασόπουλος αξιοποίησε άριστα τη σέντρα του Μετλλίου και έκανε το 1-0. Ακολούθησε παιχνίδι τακτικής και από τις δύο πλευρές, χωρίς τις μεγάλες φάσεις, αλλά στο 70΄ ο Δημογιάννης έβγαλε τετ α τετ τον Γιαννόπουλο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το τελικό 2-0.

Πλέον η Santa βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος) με 21 βαθμούς, νιώθοντας πίσω τους την ανάσα των Σούρμενων, που συγκεντρώνουν πλέον 19 βαθμούς.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Σαμοΐλης Δ., Νιδριώτης Μ.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Πρέκας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (87′ Κορκολής), Δημογιάννης (89′ Τσουρουφλής), Αθανασόπουλος (77′ Ζιώγας).

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Τριανταφύλλου (54′ Καρβούνης), Αναγνωστόπουλος, Βελέντζας, Τσώνης, Ξηντάρας (66′ Καφετζής), Τσοπανάκος (72′ Μπότης), Κράσι, Νταουτάι, Αλευρής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet