Την εκπόνηση μελέτης για το Κολυμβητήριο αποφάσισε το Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής
Αθλητισμός

Την εκπόνηση μελέτης για το Κολυμβητήριο αποφάσισε το Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής

Την αποπεράτωση του ημιτελούς κλειστού Κολυμβητηρίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής και την εκπόνηση της αναγκαίας μελέτης, η οποία, όπως σημειώνει η διοίκηση του Δήμου, θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής, αποφάσισε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2018 με μεγάλη πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, σύμφωνα με τη μελέτη βιωσιμότητας που έχει εκπονηθεί.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου επισημαίνεται:

«Όπως τεκμηριώνεται από την εν λόγω μελέτη, η οποία παρουσιάστηκε δημόσια τον Φεβρουάριο του 2017, το Κολυμβητήριο είναι αναγκαίο, έχει ιδιαίτερα υψηλή κοινωνική ανταποδοτικότητα, είναι απολύτως βιώσιμο και η αποπεράτωσή του είναι 35 με 40% οικονομικότερη από την κατασκευή νέου σε άλλη τοποθεσίαα.

»Το προτεινόμενο κολυμβητήριο που θα είναι κλειστό (ανοιγοκλειόμενο), προσαρμοσμένο στα σύγχρονα δεδομένα εξοικονόμησης ενέργειας, μειωμένων διαστάσεων (33×25) και κατ΄ επέκταση μειωμένου όγκου, θα διαθέτει 32 θέσεις στάθμευσης.

»Η μελέτη θα ανατεθεί με διαγωνισμό και η εκπόνησή της θα επιτρέψει την αποπεράτωσή του και τη θετική κατάληξη σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet