Τον αθλητή του ΑΟΜΑΠ Φ. Κασιδόκωστα βράβευσε ο Β. Γιαννακόπουλος
Αθλητισμός

Τον αθλητή του ΑΟΜΑΠ Φ. Κασιδόκωστα βράβευσε ο Β. Γιαννακόπουλος

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και πρώην δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος απένειμε το βραβείο στον μεγάλο νικητή του 1ου Διασυλλογικού Ατομικού Τουρνουά Τρισπόντων – Κοράλλι 2022, τον εξαίρετο βιρτουόζο-καλλιτέχνη της πράσινης τσόχας Φίλιππο Κασιδόκωστα, αθλητή του Αθλητικού Ομίλου Μπιλιάρδου Αγίας Παρασκευής (ΑΟΜΑΠ).

Ο Β. Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι ο Φίλιππος Κασιδόκωστας, με τα παγκόσμια και πανευρωπαϊκά τρόπαια στο ενεργητικό του- εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με τις επιδόσεις του, καθώς πέτυχε τόσο το μεγαλύτερο σερί του τουρνουά (15), όσο και το μεγαλύτερο ειδικό (4,286) και γενικό μέσο όρο (2,245) μεταξύ των 32 συμμετεχόντων συναθλητών του από εννέα σωματεία.

Στην απονομή παρόντες ήταν ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας Γ. Σταθόπουλος και Γ. Μυλωνάκης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών «συγχαίρει τον Β. Τσαγκάρη, τον γενικό έφορο του ΑΟΜΑΠ για την τιμητική πρόσκληση και τον Γ. Πρασσά, ιδιοκτήτη της αίθουσας μπιλιάρδου “το Κοράλλι” για τη φιλοξενία του τουρνουά».

Και οι δύο, όπως τόνισε ο κ. Β. Γιαννακόπουλος, συμβάλλουν στην προσπάθεια ανάδειξης ενός αθλήματος ακρίβειας, το οποίο με την επιτραπέζια μορφή του εμφανίστηκε στην Ελλάδα στα μέσα του 18ου αιώνα, αρχικά στα σαλόνια των πλουσίων πριν εξαπλωθεί τον 19ο αιώνα σε κάθε πόλη και γειτονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet