Τον Βασίλη Γιαννακόπουλο τίμησε ο Α.Ο. Τοξοβολίας «Οι Αχαιοί»
Αθλητισμός

Τον Βασίλη Γιαννακόπουλο τίμησε ο Α.Ο. Τοξοβολίας «Οι Αχαιοί»

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Τοξοβολίας «Οι Αχαιοί» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση βράβευσης του πρ. δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Γιαννακόπουλου στη Λέσχη Αξιωματικών στην οδό Ρηγίλλης.

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Δημήτρης Βασιλείου υπογράμμισε τη βοήθεια που παρείχε ο κ. Γιαννακόπουλος στον σύλλογο κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας. Αναφέρθηκε στην παραχώρηση του χώρου στο πάρκο «Σταύρος Κώτσης», που ήταν και ο βασικότερος λόγος ενδυνάμωσης της παράταξης.

Επίσης, ο πρόεδρος μίλησε για τη συνεχή αρωγή του δημάρχου στα πρώτα δύσκολα χρόνια του ομίλου μέχρι την αναγνώριση και καταξίωση του σήμερα. Όπως επισημάνθηκε, «Οι Αχαιοί» σημειώνουν πολλές πανελλήνιες, αλλά και διεθνείς νίκες και ανεβάζουν το αθλητικό κύρος της πόλης της Αγίας Παρασκευής.

Ο πρ. δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την τιμή που του έγινε ευχήθηκε καλή συνέχεια, περισσότερες συμμετοχές, αλλά και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Υποσχέθηκε δε ότι με την εκλογή του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος, όπως είπε, είναι άνθρωπος του αθλητισμού, η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet