Τους υπαλλήλους του Δήμου & του ΠΑΟΔΑΠ ευχαριστεί ο Αρ. Σερκεδάκης
Αθλητισμός

Τους υπαλλήλους του Δήμου & του ΠΑΟΔΑΠ ευχαριστεί ο Αρ. Σερκεδάκης

Τους υπαλλήλους του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του ΠΑΟΔΑΠ που εργάζονται εδώ και δύο μήνες, σε επισκευές στους χώρους Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου ευχαριστεί ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού, Αριστοτέλης Σερκεδάκης.

Οι υπάλληλοι εργάζονται πολλές φορές υπέρ του δέοντος, όπως τονίζει ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Ως αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής θέλω να σας κάνω γνωστό ότι εδώ και δύο μήνες γίνονται εργασίες και επισκευές σε όλους τους χώρους Πολιτισμού και Αθλητισμού της πόλης μας, καθώς και εργασίες σε όλα τα επίπεδα που αφορούν δράσεις του Δήμου: Εργαστήρια Τέχνης, Θερινός Κιν/φος (24ώρη φύλαξη και καθαριότητα), κλειστά Γυμναστήρια, ανοιχτά γήπεδα Αθλητισμού, καλοκαιρινό Camp για τα παιδιά μας, καθαρισμός πάρκων, κ.λπ.

Για όλα αυτά, κάποιοι άνθρωποι δουλεύουν ανελλιπώς, πολλές φορές υπέρ του δέοντος, προκειμένου να ολοκληρωθεί το κάθε έργο προς όφελος των δημοτών: Τεχνική Υπηρεσία, Αυτεπιστασία, προϊστάμενοι και υπάλληλοι του Δήμου των αρμόδιων υπηρεσιών, υπάλληλοι του ΠΑΟΔΑΠ.

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά, και προσωπικά ως αντιπρόεδρος, και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. Θέλω να τονίσω ότι είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε την όποια προσπάθεια γίνεται για το γενικό καλό της πόλης που ζούμε όλοι και να επιζητούμε το καλύτερο δυνατό για τους πολίτες της!

Υ.Γ. Εντός των ημερών ολοκληρώνονται και παραδίδονται τα έργα που αφορούν: γραφεία Ποδοσφαίρου Σάλας, γραφεία – αποθήκη Οργανισμού, κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου, αποδυτήρια – τουαλέτες γηπέδου Ποδοσφαίρου.

Ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ)

Αριστοτέλης Σερκεδάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet