Το κολυμβητήριο στην περιοχή του Τσακού επισκέφθηκε για αυτοψία ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Το κολυμβητήριο στην περιοχή του Τσακού επισκέφθηκε για αυτοψία ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Αυτοψία στον χώρο του κολυμβητηρίου στην περιοχή του Τσακού πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, από κλιμάκιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής και μηχανικούς της εταιρείας ΕΝ.ΤΕ. Ο.Ε., όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσίων, Βασίλη Σάρκουλα και τους κ.κ. Αργύρη Μαυρομαρά, διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών και Τέλη Μακανίκα, προϊστάμενο μηχανολόγο-μηχανικό είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον χώρο, την ιστορία και τα προβλήματα του συγκεκριμένου έργου στους μηχανικούς της εταιρείας ΕΝ.ΤΕ. Ο.Ε., οι οποίοι έχουν αναλάβει τη μελέτη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου, έτσι ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Η αυτοψία ήταν ένα από τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από τον κ. Ζορμπά και τη δημοτική αρχή, με σκοπό την αποπεράτωση του έργου και την παράδοση ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου στους πολίτες του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καταλήγει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet