Το νέο προπονητήριο στο επίκεντρο συνάντησης Δ.Σ. ΓΣΑΠ – δημάρχου Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Το νέο προπονητήριο στο επίκεντρο συνάντησης Δ.Σ. ΓΣΑΠ – δημάρχου Αγίας Παρασκευής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), μετά από αίτημά του, επισκέφθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, για τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του και να του εκφράσει την ανάγκη συνεργασίας της δημοτικής Αρχής με τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, η οποία, όπως επισημαίνει η διοίκηση του Συλλόγου, είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί ο αθλητισμός της πόλης σε υψηλό επίπεδο, προς όφελος της νεολαίας.

Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος, τέθηκε το βασικό πρόβλημα που απασχολεί την καλαθοσφαίριση της Αγίας Παρασκευής, δηλαδή η ανέγερση του προπονητήριου, αίτημα που, όπως επισημαίνει ο ΓΣΑΠ, «έχει τεθεί από όλους τους αθλητικούς Συλλόγους της πόλης με επιτακτικότητα τα τελευταία χρόνια, αλλά δυστυχώς χωρίς καμία ανταπόκριση».

Το Δ.Σ. υπέβαλε στον δήμαρχο και στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ το σχέδιο της πρότασης αναδιαμόρφωσης του αθλητικού χώρου στο πάρκο «Στ. Κώτσης», έτσι ώστε να συμπεριληφθεί και το προπονητήριο. Τέθηκαν, επίσης, και άλλα θέματα, όπως η δωρεάν παραχώρηση της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, τα ζητήματα συντήρησής τους κ.λπ.

Ο δήμαρχος υποσχέθηκε, όπως τονίζει η διοίκηση του Συλλόγου, να πράξει παν το δυνατόν για την επίλυση των προβλημάτων αυτών και δήλωσε τη στήριξή του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης. Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του ΓΣΑΠ ο πρόεδρος, Γιώργος Καράμπελας, ο αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Κακοσούρης, η γραμματέας, Κατερίνα Βλαχάκη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Κατερίνα Οικονόμου, Βασίλης Τριανταφύλλης και Μιχάλης Χριστόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet