Το LIFE Κύπελλο της ΕΣΠΑΑ κατέκτησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Το LIFE Κύπελλο της ΕΣΠΑΑ κατέκτησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής

Το LIFE Κύπελλο της ΕΣΠΑΑΑ κατέκτησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής, νικώντας με 3-0 σετ (25-15, 25-15, 25-20) την ομάδα του Α.Ο. Παγκρατίου σε έναν υπέροχο αγώνα. MVP του τελικού ήταν ο κεντρικός Γιώργος Μανίκας.

Η Α.Ε. Αγ. Παρασκευής ευχαριστεί θερμά τους αθλητές της Αθανασιάδη Αλέξη, Δεστούνη Θοδωρή, Δραβόπουλο Γιάννη, Καρύδα Γιάννη, Κεράνη Χρήστο, Κογκαλίδη Κώστα, Μανίκα Γιώργο, Παπαδάκο Αίαντα, Παπασπύρο Παύλο, Τζανουδάκη Κώστα, Τραντά Νίκο, Τραντά Χάρη, Τσιγαρίδα Χρήστο, Φάκα Δημήτρη, τον προπονητή Χρήστο Κατσιγιάννη, τον γυμναστή Άρη Καραθανάση και την έφορο Κωνσταντίνα Φουρνάρη για την χαρά που έδωσαν στην ομάδα.

Ευχαριστεί επίσης τους φίλους της ομάδας, την ΕΣΠΑΑΑ, την LIFE, τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και τον χορηγό της τα Ι.ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για την υποστήριξη τους σε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, ευχαριστεί τους πάνω από 170 αθλητές της για την εμπιστοσύνη τους προς το Σωματείο.

«Η πρώτος στόχος επετεύχθη. Συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα, ευελπιστούμε σε μια εξαιρετική πορεία και ευχόμαστε στην ανδρική μας ομάδα καλή επιτυχία», αναφέρει η ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet