Τρία στα τρία για τις ομάδες υποδομών του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Τρία στα τρία για τις ομάδες υποδομών του ΓΣΑΠ

Τρία στα τρία για τις ομάδες υποδομών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) στις τελευταίες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, οι νεάνιδες συνέχισαν με νίκη εκτός έδρας επί του Χολαργού, οι κορασίδες νίκησαν καθαρά εκτός έδρας τον Αθηναϊκό και οι παγκορασίδες της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν με νίκη στην Γ΄ κατηγορία κορασίδων.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Νεάνιδες: ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΣΑΠ: 34-43

Δεκάλεπτα: 5-12, 5-12, 19-8, 5-11

Ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο με δυνατή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα των νεανίδων του ΓΣΑΠ, αφού, παρόλο το κακό τρίτο δεκάλεπτο η λήξη του οποίου βρήκε τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής να προηγούνται μόνο με τρεις πόντους, τα κορίτσια διαχειρίστηκαν σωστά το τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού και έφυγαν από τον Χολαργό με το ροζ φύλλο.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 με αντίπαλο τον Κρόνο Γέρακα Β στην έδρα του ΓΣΑΠ (21:45, Κοντόπευκο).

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Μπεζαΐτη 10, Χατήρα 6, Κυρκοπούλου, Αρβανίτη 12, Χατζηγεωργίου 8, Φλαμπούρη, Χριστοπούλου, Κακοσούρη 5, Σαμίτα 2.

Κορασίδες: ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΣ – ΓΣΑΠ: 50-62

Δεκάλεπτα: 10-16, 19-17, 08-11, 13-18

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, πραγματοποίησαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ απέναντι στον Αθηναϊκό. Στον αγώνα οι αθλήτριες των δύο ομάδων χάρισαν στο φίλαθλο κοινό όμορφο θέαμα, με ωραίες επιθετικές  ενέργειες και δυνατές άμυνες, αποσπώντας  το  χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Την επόμενη αγωνιστική, Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 οι κορασίδες του ΓΣΑΠ υποδέχονται στο Κοντόπευκο τον ΑΣ ΛΕΩΝ Κορωπίουστις 18:00.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Φυρίγου, Χατήρα, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Μήτση, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Τριανταφύλλη.

Παγκορασίδες

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας, για να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο σχετικό site της ΕΣΚΑ αναφέρεται ως ΓΣΑΠ Β.

ΓΣΑΠ Β – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Β: 44-34 

Δεκάλεπτα: 10-8, 13-10, 9-9, 12-7

Η ομάδα του ΓΣΑΠ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με το δεξί. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αποτελείται από παλιές, καινούργιες και… πολύ καινούργιες παίκτριες έδειξε ότι λειτουργεί σαν μια κανονική ομάδα, με μάλιστα πολύ καλές προοπτικές. Βέβαια η διαφορά από την ομάδα των Μελισσίων ήταν προφανής, από την άλλη μόλις στο τελευταίο 10λεπτο κατάφεραν τα κορίτσια του ΓΣΑΠ να την πάμε στους 10 πόντους.

Επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Πολυμένου, Κέντρου, Κασκαβέλη, Δασκαλάκη, Λιάρου, Κάνιστρα, Αλεξάνδρου, Στρατηγού, Γιαννάκου, Τοτού.

Σημειώνεται ότι η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ ξεκινάει τον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, εκτός έδρας, με τον Αθηναϊκό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet