Τ. Σερκεδάκης: Ξέρω από πρώτο χέρι σε τι εγκατάλειψη βρήκαμε τους αθλητικούς χώρους και πόσο πολύ δουλέψαμε στον ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Τ. Σερκεδάκης: Ξέρω από πρώτο χέρι σε τι εγκατάλειψη βρήκαμε τους αθλητικούς χώρους και πόσο πολύ δουλέψαμε στον ΠΑΟΔΑΠ

Την ανάγκη να παρέμβει, παρουσιάζοντας τη δική του πλευρά και οπτική σε όσα προσπαθεί, σύμφωνα με τον ίδιο, να ιδιοποιηθεί η νέα ηγεσία, φέρεται να έχει ο πρώην αντιπρόεδρος του Πολιτικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), Τέλης Σερκεδάκης.

Ειδικότερα, ο κ. Σερκεδάκης αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Υπηρέτησα για περισσότερο από τέσσερα χρόνια στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας (ΠΑΟΔΑΠ) (απλό μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρος) και ξέρω πολύ καλά τι παραλάβαμε από τους προηγούμενους που είναι ίδιοι με τους τωρινούς.

Ξέρω από πρώτο χέρι σε τι εγκατάλειψη βρήκαμε τους αθλητικούς χώρους και πόσο πολύ δούλεψα και δουλέψαμε. Ποτέ δεν έγραψα γι’ αυτήν την εγκατάλειψη, που μερικές φορές ήταν πραγματικά άθλια (π.χ. στο πρώην στρατόπεδο, το σημερινό πάρκο «Στ. Κώτσης»). Βάλαμε πολλούς στόχους και τους περισσότερους τους καταφέραμε.

Επειδή όμως είδα τελευταία ανακοινώσεις και φωτογραφίες από το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Σπ. Παπασπύρο, θα πω κάποια πράγματα:

  1. Κατά τα λεγόμενα όλων (προέδρων, υπαλλήλων, υπεύθυνων κλειστών σταδίων), στην προηγούμενη θητεία τους στον ΠΑΟΔΑΠ δεν «πέρασαν ούτε απ’ έξω».
  2. Η αναμόρφωση (βαψίματα κ.ά.) κλειστών και ανοιχτών σταδίων, κερκίδων, γραφείων σάλας και βόλεϊ, μερική μόνωση εξέδρας, άλλοι ελαιοχρωματισμοί και πολλά ακόμη έγιναν διά ιδίων μέσων (αυτεπιστασία κ.λπ.) δηλ. δεν στοίχισαν. Το ίδιο έγινε και στις αίθουσες των εργαστηρίων Τέχνης, ΑμεΑ κ.λπ. στο «Στ. Κώτσης». Δεν γράφω εδώ τις εργολαβίες που κάναμε. Θα επανέλθω αν χρειαστεί.
  3. Στο ωδείο, που το παραλάβαμε σε κακό χάλι από τους προηγούμενους κάναμε αρκετά (ελαιοχρωματισμούς, επισκευές παραθύρων και θυρών, ηλεκτρολογικά, καθαρίσαμε το ταβάνι της μεγάλης αίθουσας κ.ά.). Δεν κάναμε τις εργασίες που έγιναν -και καλώς έγιναν- τώρα. Όμως δεν είχαμε ούτε μια καταγγελία από κανέναν στο Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ, ούτε από το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ -πέντε χρόνια μέλος του Συμβουλίου.

Ανακοινώσεις ότι «σώσατε τα παιδιά από κινδύνους» θυμίζουν άλλες εποχές και άλλους «σωτήρες».

Δουλειά, σοβαρότητα και διαφάνεια χρειάζεται. Από εδώ και πέρα, όμως, θα απαντάω σε ό,τι νομίζω και θα σχολιάζω. Και θα γράψω λεπτομερώς πόσα πολλά κάναμε, σε όλους τους χώρους που είχαμε αρμοδιότητα (πολιτιστικούς και αθλητικούς).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet