Φιλικό προετοιμασίας και νίκη για την Αγία Παρασκευή
Αθλητισμός

Φιλικό προετοιμασίας και νίκη για την Αγία Παρασκευή

Νίκη, με σκορ 2-0 επί του Πανερυθραϊκού, πέτυχε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο φιλικού αγώνα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση του συλλόγου στην ιστοσελίδα του, όπου επίσης αναφέρονται τα εξής:

“Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο, αλλά βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και σχεδόν έναν μήνα από την έναρξη του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Για ακόμη μια φορά η ομάδα μας κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν αρκετά καλό αντίπαλο. Αρκετές οι φάσεις και στις δύο περιοχές, με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε ο Λαμπρινάκος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 2-0 έκανε ο Κλης, με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Καρβούνη.

Έχουμε ξαναπει ότι τα φιλικά είναι για τους προπονητές και για να πάρουν οι ποδοσφαιριστές παιχνίδια στα πόδια τους πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στο χθεσινό φιλικό που έδωσε η ομάδα μας ο προπονητής κράτησε τα θετικά και τα αρνητικά και θα συνεχίσει τη δουλειά και μέσα από τις προπονήσεις και τα υπόλοιπα φιλικά η ομάδα σίγουρα θα βελτιώνεται και άλλο”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet