Φ. Αλεξόπουλος προς ΠΑΟΔΑΠ: Στις εκδηλώσεις παίρνετε άριστα, αλλά στις «ώρες» μηδέν
Αθλητισμός

Φ. Αλεξόπουλος προς ΠΑΟΔΑΠ: Στις εκδηλώσεις παίρνετε άριστα, αλλά στις «ώρες» μηδέν

Θέμα με την κατανομή ωρών στα αθλητικά σωματεία της πόλης της Αγίας Παρασκευής υπάρχει και φέτος, σύμφωνα με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο της πόλης Φώτη Αλεξόπουλο.

Ο δημοτικός σύμβουλος με επιστολή του προς τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) προτείνει να τεθούν επί τάπητος τα θέματα σε συζήτηση μεταξύ του Δ.Σ. του Οργανισμού και των αθλητικών σωματείων.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Φώτης Αλεξόπουλος προς ΠΑΟΔΑΠ: Στις εκδηλώσεις παίρνετε άριστα, αλλά στις «ώρες» μηδέν.

Κ. πρόεδρε του ΠΑΟΔΑΠ,

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ.,

Όπως όλοι  έχουμε  διαπιστώσει και αντιληφθεί, τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας έχει ανοίξει πάλι ο «Ασκός του Αιόλου». Πρόκειται για τη «γνωστή ιστορία» με τις ώρες άθλησης που ζητούν τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας ώστε να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής τα μέλη τους.

Δυστυχώς όμως, όπως δείχνουν τα τελευταία γεγονότα και φέτος, ξεκίνησε η διαμάχη ανάμεσα στα αθλητικά σωματεία. Και είναι  πραγματικά  λυπηρό εάν αντιληφθεί κανείς ότι πρόκειται για σωματεία με μεγάλη ιστορία στον αθλητισμό της πόλης μας.

Γνωρίζετε άραγε ότι η διαμάχη αυτή προξενεί μεγάλη οικονομική, αθλητική και πολιτιστική αιμορραγία; Γνωρίζετε ότι παρά πολλοί γονείς σκέπτονται ακόμα και να εγκαταλείψουν τα σωματεία της πόλης μας (παρά το γεγονός ότι έχουν πληρώσει οικονομική συνδρομή) και να αποταθούν σε σωματεία όμορων δήμων;

Γνωρίζετε ότι έχετε κουράσει τόσα χρόνια με αυτήν την «κωμωδία» και τη στάση όλων (καθώς και των προηγούμενων) δημοτικών Αρχών, που κρατάτε στο θέμα αυτό και αναζωπυρώνεται κάθε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο;

Έλεος πια. Λυπηθείτε αυτήν την πόλη και τον λαό της.

Γιατί κύριοι/ες παραμένει πάντα επίκαιρο κατά τους μήνες του φθινοπώρου οι ώρες προπόνησης και αθλητικής διαπαιδαγώγησης των μελών των εκάστοτε σωματείων του Δήμου μας;

Δεν θα επεκταθώ στο εάν και ο πολίτης χρειάζεται κάποιες ώρες να χρησιμοποιεί τα γήπεδα της πόλης μας. Όχι δεν θα το κάνω, αλλά θα παραμείνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Ούτε γήπεδα ανοίξαμε καινούργια, αλλά ούτε και σωματεία προστέθηκαν από πέρσι. Προς τι λοιπόν αυτές οι προστριβές;

Έχω μιλήσει πάμπολλες φορές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για το ενιαίο μητρώο αθλητικών και πολιτιστικών συλλογών, καθώς και για την ιδία μεταχείριση όλων των σωματείων « επί ιδίους όρους» και φυσικά  ανάλογα με τη δυναμική και τα μέλη  που διαθέτουν.

Έχω μιλήσει πάμπολλες φορές ότι η πόλη χρειάζεται νέα προπονητήρια και πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει η δημιουργία του αθλητικού κέντρου στα Πευκάκια.

Συνιστώ λοιπόν να τεθούν επί τάπητος τα θέματα ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί, προκειμένου οι γονείς και οι φορείς των σωματείων να γνωρίζουν «τι μέλει γενέσθαι» με τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Φώτης Αλεξόπουλος
Πρ. δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet