Τρεις μεταγραφές και μία επιστροφή για τη Santa
Αθλητισμός

Τρεις μεταγραφές και μία επιστροφή για τη Santa

Με τρεις μεταγραφές και μία επιστροφή ενισχύεται η ομάδα της Αγίας Παρασκευής στην προσπάθειά της να κατεβάσει την προσεχή αγνωνιστική περίοδο ένα σχήμα που να διεκδικήσει κάτι καλύτερο σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Έτσι, τη φανέλα της Santa θα φορούν από εδώ και πέρα οι Παύλος Τσοχαντάρης, Γιώργος Μπακέας και Άγγελος Σπανός, ενώ στην ομάδα επιστρέφει ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Παπαγεωργίου, που πέρυσι είχε δοθεί ως δανεικός στην Κ17 της ΑΕΚ.

Ο Π. Τσοχαντάρης είναι 24 ετών, επιθετικός και μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στην Αγία Παρασκευή. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Θρίαμβο Αθηνών, όπου και σε 2.140 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 8 γκολ.

Ο Γ. Μπακέας είναι 20 ετών και μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της μεσοαμυντικής γραμμής, ενώ παίζει και ως μικρός. Προηγούμενη ομάδα του η Δόξα Βύρωνος (651 λεπτά συμμετοχής), ενώ έχει παίξει και σε Χαλάνδρι και Τριφυλλιακό.

Ο Α. Σπανός είναι 22 ετών και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα αριστερά της επίθεσης και αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του στην Αθήνα. Έμεινε ελεύθερος από τον Θρίαμβο Αθηνών, όπου και πέρυσι πέτυχε 5 γκολ σε 2.715 λεπτά συμμετοχής.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet