Με 4-0 επικράτησε η Α.Ε. Κηφισιάς της Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Με 4-0 επικράτησε η Α.Ε. Κηφισιάς της Αγίας Παρασκευής

Με νίκη έφυγε η ομάδα της Α.Ε. Κηφισιάς από την Αγία Παρασκευή επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 4-0 στο προτελευταίο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Το συγκρότημα του Στέλιου Γιαννακόπουλου έδειξε αρκετές ποδοσφαιρικές αρετές, σε αντίθεση με την «Αγία» που εμφανίστηκε ανέτοιμη, δικαιολογημένα πάντως αφού βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας της.

Το σκορ άνοιξε στο 29΄ παίκτης που δοκιμάζεται από την Κηφισιά, για να έρθει στο 43΄ ο Ρέντζης με σουτ να κάνει το 1-0.

Στο 56΄ οι Αγιοπαρασκευιώτες χρεώνονται με πέναλτι, καθώς η μπάλα μετά από σέντρα του Σπηλιωτάκη η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνομένου. Την εσχάτη των ποινών  ανέλαβε να εκτελέσει στο 56΄ ο Παπάζογλου, κάνοντας το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε με πλασέ το 4-0 στο 78΄.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης (70΄ Βασιλάκης), Τζίτζης, Αλευρής (70΄ Καφετζάκης), Καραπιπέρης (70΄ Κωνσταντίνου), Κατσαμπάνης (55΄ λ. τρ. Βελέντζας), Τσώνης (65΄ Μπαλατσούρας), Μουλλάκης (60΄ Σεΐτι), Αδραχτάς (70΄ Μπακέας), Τσοχαντάρης (65΄ Κονόμης), Καρβούνης (60΄ Ντιντίφας), Σπανός (70΄ Τσοπανάκος)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Ίσλι, Παληαρούτας, Μουσταφίδης, Καρακώστας, Τεγούσης, Σάμιος, Ρεντζής, Χαϊκάλης, Φαρινόλα, υπό δοκιμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καλδέλης, Χαλκιάς, Καρβουνίδης, Παπάζογλου, Σπηλιωτάκης, Έσλερ, Κωνσταντόπουλος, Ανεζύρης, Καραμανλής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet