Από τη Σλοβενία στην Αγ. Παρασκευή η Β. Πετράκη για τη νέα περίοδο
Αθλητισμός

Από τη Σλοβενία στην Αγ. Παρασκευή η Β. Πετράκη για τη νέα περίοδο

Ολοκλήρωσε τις συμμετοχές της με την Εθνική ομάδα Νεανίδων η αθλήτρια της Αγίας Παρασκευής Βάσω Πετράκη, αγωνιζόμενη για 60 λεπτά στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με το Ισραήλ για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη Σλοβενία και την πρόκριση για την επόμενη φάση κέρδισαν η Σλοβενία (7 βαθμοί) και η Ρωσία (4 βαθμοί) , ενώ Ισραήλ και Ελλάδα έδωσαν «ραντεβού» για την νέα χρονιά. Η Ελλάδα κατέλαβε την τρίτη θέση, με 3 βαθμούς, ενώ το Ισραήλ, με δύο ισοπαλίες και μια ήττα από την Εθνική μας, κατέλαβε την τέταρτη θέση με 2 βαθμούς.

Ηλικιακά η Πετράκη δεν έχει πλέον δικαίωμα για συμμετοχή σε διεθνής διοργανώσεις, καθώς είναι γεννημένη το 1998 και έτσι δίνει τη σκυτάλη σε νεότερες συμπαίκτριες της, οι οποίες τα επόμενα χρόνια θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και την Αγία Παρασκευή στις μεγάλες διοργανώσεις της UEFA.

Η αθλήτρια έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένη κυρίως από τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή της και πλέον ενσωματώθηκε στις προπονήσεις προετοιμασίας της Αγίας Παρασκευής, ώστε να είναι πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος Οκτωβρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet