Η «Αγία» επιβλήθηκε του Περιστερίου με 2-0
Αθλητισμός

Η «Αγία» επιβλήθηκε του Περιστερίου με 2-0

Τι κι αν έπαιζε στο γήπεδο του Χολαργού, καθώς το γήπεδό της έχει προβλήματα με έργα που πρέπει να γίνουν, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής απέδειξε ότι ήθελε πολύ τη νίκη στον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ (2ος όμιλος).

Παίζοντας δυνατά, η «Αγία» λύγισε την αντίσταση του Α.Ο. Περιστερίου και τον υποχρέωσε σε ήττα με 2-0.

Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε με το… καλημέρα, στο 2ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Σπανός από τον Μουτζούρη κι εκτέλεσε εύστοχα ο Τσοχαντάρης.

Με τον… αέρα αυτού το γκολ, οι «Αγιοπαρασκευιώτες» έδειχναν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο μέχρι το 30΄, γιατί από εκεί και πέρα το παιχνίδι ισορρόπησε, χωρίς ωστόσο οι «Περιστεριώτες» να  μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την ισοφάριση.

Ό,τι δεν πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, το έκαναν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις, στέλνοντας με τον Ντιντίφα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Λιόνη, «σφραγίζοντας» τη νίκη.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Τσολακίδης – Γεωργακόπουλος

Αγία Παρασκευή: Δωριάδης, Τζίτζης, Χατζίου, Καραπιπέρης, Βελέτζας (75’ Καρβούνης), Τσώνης, Μουλάκης, Αδραχτάς, Τσοχαντάρης (85’ Ντιντίφας), Σπανός, Μπαλατσούρας (54’ Κατσαμπάκης)

Α.Ο. Περιστερίου: Λιόνης, Ανιτσάκης (82’ Πλέστης), Μπότζας, Μουτζούρης, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης (58’ Λειβαδάς), Οξίσογλου, Παπαευθυμίου, Συκάρας (51’ Ντα Κόστα), Χέλμης, Μπούζας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet