«Πέντε αστέρων» οι Γυναίκες της «Αγίας»
Αθλητισμός

«Πέντε αστέρων» οι Γυναίκες της «Αγίας»

Εντυπωσιακά απλή, ουσιαστική αλλά και με αγωνιστική πειθαρχία η Γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής πέρασε από τη Χαλκίδα σαν… σίφουνας, καθώς επιβλήθηκε, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 σε φιλικό αγώνα, των Αβάντιδων με 1-5!

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, η «Αγία» στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε -ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο- πολλές τελικές προσπάθειες και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, καθώς οι γηπεδούχες της Χαλκίδας έδειξαν ότι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό του αγώνα.

Η εμφάνιση της ομάδας των Βορείων Προαστίων ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον προπονητή της, αλλά και τους γονείς των αθλητριών που βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο της Χαλκίδας, στο πάρκο Λαού, παρά την αφόρητη ζέστη που ταλαιπώρησε τις νεαρές αθλήτριες των δύο ομάδων.

Η Santa προηγήθηκε με 0-1 στο 12; με πολύ δυνατό σουτ της Μπάδα λίγο έξω από την περιοχή, ενώ λίγο αργότερα, μετά από έμμεσο φάουλ – πάσα της Παρμαξή, η Πρίφτη με συρτό σουτ από αριστερά διπλασίασε (0-2) τα τέρματα για την ομάδα της.

Στο 28΄ η Πέιου πέρασε στη θέση της Πετράκη που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις (επανήλθε στο β΄ ημίχρονο).

Στο διάστημα αυτό Πρίφτη, Πετράκη, Παρμαξή και Πέιου θα μπορούσαν να αυξήσουν το σκορ για την Αγία Παρασκευή, αλλά οι τελικές τους ενέργειες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Στην πρώτη επίσκεψη της Χαλκίδας στο α΄ ημίχρονο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στο 33΄, η μπάλα μετά από σουτ θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι της Ντάβου, ενώ στο 36΄ και σε κόντρα επίθεση, οι γηπεδούχες κατάφεραν με όμορφο πλασέ να μειώσουν σε 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη πέρασε για την Αγία Παρασκευή στον αγωνιστικό χώρο στο 46΄ η Δέσποινα Μαστοράκη στη θέση της Γιαννόγλου, ενώ η Πρίφτη άλλαξε με την Ντάβου στη θέση 1, καθώς οι τερματοφύλακες Δασκαλοπούλου και Σάλιακα δεν βρέθηκαν στη Χαλκίδα με την αποστολή.

Στο 63΄ η Πετράκη με σουτ θα κάνει από το ύψος της περιοχής το 1-3, στο 72΄, η Πέιου από αριστερά με δυνατό βολέ κάνει το 1-4, ενώ λίγο αργότερα, στο 79΄,  η Βούλα Μανέτα θα βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» γράφοντας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το τελικό 1-5.

Η Αγία Παρασκευή (προπ. Γιάννης Γιαννόγλου) αγωνίστηκε με τις παρακάτω ποδοσφαιρίστριες:

1. Ντάβου (46΄ Πρίφτη), 2. Γιαννόγλου (46΄ Μαστοράκη Δεσπ.), 3. Παπαμήτρου, 4. Μανέτα, 5. Βιτούλα, 6. Μπάδα, 7. Γατή, 8. Παρμαξή, 9. Πρίφτη, 10. Πετράκη, 11. Μπριασούλη, 12. Πέιου, 13. Μαστοράκη Τριαν., 14. Μαστοράκη Δέσπ., 15. Σταμπουλή, 16. Κουτρουμπή και 17. Καμαριανού (έκανε μόνο την προθέρμανση λόγο τραυματισμού/αποκατάστασης).

Μαζί με την ομάδα βρέθηκαν και οι αθλήτριες Τοπαλίδη (διάστρεμμα στην προπόνηση της Πέμπτης), Κορομπίλια (τραυματίας) και Βασιλακάκου (αποκατάσταση).

Οι προπονήσεις για την Αγία Παρασκευή συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς με μοναδική αλλαγή το ρεπό της Δευτέρας που γίνεται πλέον μόνιμο μετά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της προετοιμασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet