Στη Β΄ Εθνική η ΚΑΠ, αλλά με απλήρωτους παίκτες από πέρσι
Αθλητισμός

Στη Β΄ Εθνική η ΚΑΠ, αλλά με απλήρωτους παίκτες από πέρσι

Ένα καλό κι ένα κακό νέο επιφυλάσσει η επικαιρότητα για την ομάδα Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, η ΚΑΠ είναι η ομάδα που κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ για τη λανθασμένη συμμετοχή του Εσπέρου ΑΟΠΑ στη Β΄ Εθνική, λαμβάνοντας υπόψη τους περσινούς βαθμολογικούς πίνακες, και στο γεγονός ότι από το πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου υποβιβάστηκαν τέσσερις ομάδες και όχι πέντε.

Έτσι η ομάδα των Βορείων Προαστίων, μετά από μια σεζόν στη Γ’ Εθνική, επιστρέφει στα «σαλόνια» της Β΄ Εθνικής.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, οι παίκτες της περσινής ομάδας της Αγίας Παρασκευής καταγγέλλουν ότι είναι απλήρωτοι και τα… βάζουν με τον πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου, κατηγορώντας τον ότι «δεν εμφανίζεται ούτε στα τηλέφωνα».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή τους, οι παίκτες αναφέρουν:

«Με την παρούσα επιστολή οι αθλητές της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής της περιόδου 2015-2016 θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας για τη μη καταβολή των οδοιπορικών της περιόδου 2015-2016 από το παραπάνω σωματείο.

»Μετά από πολλές υποσχέσεις, αλλά και μετά από προσπάθειες για συνεννόηση από τη μεριά των αθλητών, δεν επήλθε κανένα αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Οικονόμου, κατά την προσφιλή του τακτική, αρνείται να συνομιλήσει με τους παίκτες και δεν εμφανίζεται ούτε στα τηλέφωνα.

»Ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, η λειτουργία της ομάδας συνεχίζεται απρόσκοπτα, διεκδικώντας και πετυχαίνοντας της άνοδο στην Β΄ Εθνική, μετά από τις δικές μας προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο και πληρώνοντας προκαταβολές στους νέους αθλητές, ποσά με τα οποία θα είχε εξοφλήσει τις περσινές υποχρεώσεις. Η απαξίωση των παλαιών αθλητών της ομάδας είναι γεγονός και είναι άξια αναφοράς.

»Οι μήνες που οφείλονται στους αθλητές ίσως για κάποιους είναι λίγα ποσά ή για άλλους περισσότερα, συνεχίζουν όμως να αποτελούν χρέη της ομάδας προς τους αθλητές. Αν συνυπολογίσουμε και την συνεχόμενη κοροϊδία και άρνηση εύρεσης οποιασδήποτε λύσης, τότε καταλαβαίνουμε πως μιλάμε για κάτι προσχεδιασμένο.

»Μοναδικός υπαίτιος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εμφανίζεται ο πρόεδρος του συλλόγου κος Οικονόμου αφού, σύμφωνα με άλλα μέλη της διοίκησης, είναι ο μόνος που διαχειρίζεται το οικονομικό κομμάτι. Ίσως στηρίζεται στο γεγονός ότι κάποια παιδιά δεν θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα είτε λόγω έλλειψης χρημάτων ή χρόνου.

»Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κος Οικονόμου θα μας βρει μπροστά του, αφού υπάρχει απόφαση για κινητοποιήσεις τις ημέρες των προπονήσεων και των αγώνων. Επίσης θα εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο δέσμευσης, μέσω της νομικής οδού, των χρημάτων που λαμβάνει ο σύλλογος μέσω επιχορήγησης από τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής.

Η παρούσα επιστολή θα κοινοποιηθεί προς πληροφόρηση στην ΕΟΚ, στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και σε όλα τα site για να αποκατασταθεί η αλήθεια και το παράπονο των παικτών.

Με εκτίμηση οι παίκτες:

Αριστοτέλους Δημήτρης
Γρύλλης Αντώνης
Δρίβας Δημήτρης
Κούργιας Αστέριος
Παπαγιανακόπουλος Κώστας
Σβάρνας Χρήστος
Σκούταρης Λεωνίδας
Ψωμαδέρης Γιώργος»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet