Νίκη για τους Εφήβους και τους Παίδες της ΑΕΝΚ επί της ΚΑΠ
Αθλητισμός

Νίκη για τους Εφήβους και τους Παίδες της ΑΕΝΚ επί της ΚΑΠ

Οι Έφηβοι Α΄ και οι Παίδες Α΄ της ΑΕΝ Κηφισιάς επιβλήθηκαν εκτός έδρας των αντίστοιχων τμημάτων της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ), κατά την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στον λογαριασμό του συλλόγου στο facebook, τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΕΦΗΒΟΙ Α΄

ΚΑΠ  – ΑΕΝΚ 36 – 56

Μόνο για ένα ημίχρονο το ματς ήταν ντέρμπι. Όταν οι παίκτες της ΑΕΝΚ αποφάσισαν να παίξουν δυνατή άμυνα, να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να παίξουν ομαδικά, με απίθανες συνεργασίες, τότε τα πράγματα έγιναν πιο απλά και η νίκη ήρθε εύκολα.

ΑΕΝΚ (Ιωαννάτος,Βερζαμάνης): Παπαβασιλείου 6, Δημητριάδης 9, Αλμπανόπουλος, Φλαμπούρης 2, Θωμόπουλος12(1), Κοκκίνης, Τσούμαλης, Σπαχιγάϊ 14(2), Τσαχαγέας, Καραγιαννίδης, Φούρλαρης 4, Γεωργαντζάς 8.

ΠΑΙΔΕΣ Α΄

ΚΑΠ – ΑΕΝΚ 44 – 51

Την τρίτη τους νίκη σε τέσσερις αγώνες (έχουν και μία ήττα από τον ΑΣΕ Δούκα) πέτυχαν εκτός έδρας και οι Παίδες Α΄της ΑΕΝΚ. Ο αγώνας κρίθηκε στη μαχητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και στον έλεγχο του ρυθμού στα κρίσιμα σημεία του. Οι νεαροί παίκτες της ΑΕΝΚ έδειξαν ωριμότητα και έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη.

Επόμενη αγωνιστική την Τρίτη 11/10/16 στο κλειστό «Δημ. Βικέλας», με τους Παίδες Α΄ στις 20:00 και τους Εφήβους Α΄ στις 21:30 με αντίπαλο τον Αμύντα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet