Φιλική ήττα από Γλυφάδα και φιλική νίκη επί των Βριλησσίων για την «Αγία»
Αθλητισμός

Φιλική ήττα από Γλυφάδα και φιλική νίκη επί των Βριλησσίων για την «Αγία»

Με δύο δυνατά φιλικά συνέχισε την προετοιμασία της η Γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου 2016.

Τα αποτελέσματα και οι περιγραφές των αγώνων, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ομάδας, έχουν ως εξής:

Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ vs ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-1

Νέο δυνατό φιλικό για την Αγία Παρασκευή το Σάββατο 8/10 στη Γλυφάδα, με την ομώνυμη ομάδα. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και στα δύο ημίχρονα με την Αγία Παρασκευή να κερδίζει τις εντυπώσεις στο α΄ μέρος και τη Γλυφάδα να παίρνει την κατοχή και τις πρωτοβουλίες στην επανάληψη.

Η Santa είχε καλή κυκλοφορία, σωστά μαρκαρίσματα και αρκετά τρεξίματα στο πρώτο ημίχρονο και δεν έδωσε τα περιθώρια στη Γλυφάδα να αντιδράσει και να δημιουργήσει φάσεις στην εστία της Δασκαλοπούλου. Η κατοχή της μπάλας ήταν αυτή που έδωσε την ευκαιρία στην Αγία Παρασκευή να επισκέπτεται πιο συχνά την εστία της Γλυφάδας και στο 20΄, μετά από όμορφο συνδυασμό από αριστερά με τις ΓατήΠαπαμήτρου και Ντάβου, η Παρμαξή πήρε την τελική πάσα λίγο έξω από την περιοχή, μπήκε δυνατά από αριστερά και με δυνατό σουτ νίκησε την τερματοφύλακα της Γλυφάδας πραγματοποιώντας το 0-1.

Στο 23΄ αποχώρησε η Πετράκη για την Αγία Παρασκευή, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Το ημίχρονο δεν έδωσε άλλη κλασική ευκαιρία και το σκορ παρέμεινε στο 0-1 για την Αγία Παρασκευή. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν, η Γλυφάδα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Santa αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις. Στο 65΄, μετά από λάθος στην άμυνα της Αγίας Παρασκευής και κακή τελική επιλογή στην απομάκρυνση της μπάλας, η επιθετικός της Γλυφάδας κέρδισε τη μπάλα και πλάσαρε πάνω από τη Δασκαλοπούλου γράφοντας το 1-1.

Στο 69΄ σε φάση που έκανε η Γλυφάδα σε κόντρα επίθεση το πλασέ πέρασε πάνω από την τερματοφύλακα της Αγίας Παρασκευής που επιχείρησε έξοδο, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Λίγο αργότερα στο 72΄, μετά από κόρνερ από δεξιά που κέρδισε η γηπεδούχος, η μπάλα ήρθε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά πραγματοποιήθηκε η ανατροπή και το 2-1 για τη Γλυφάδα. Και σε αυτή τη φάση η άμυνα της Αγίας Παρασκευής δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε και από στημένο δέχθηκε το δεύτερο γκολ.

Στο 78΄ σε ανατροπή της Γατή από την τερματοφύλακα της Γλυφάδας μέσα στην περιοχή δόθηκε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή από τη διαιτητή της συνάντησης, η οποία και άκουσε πολλά παράπονα από τις παίκτριες της Αγίας Παρασκευής. Το φάουλ εκτέλεσε χωρίς επιτυχία η Παρμαξή με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

Με έντονους πόνους στην ποδοκνημική αποχώρησε και η νεαρή Πρίφτη που δέχθηκε κάποια πολύ δυνατά μαρκαρίσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η σύνθεση για την Αγία Παρασκευή (προπ. Γιαννόγλου Γ.):  1. Δασκαλοπούλου, 2. Γιαννόγλου, 3. Παπαμήτρου, 4. Μανέτα, 5. Βιτούλα, 6. Μπάδα (85′ Κούρου), 7. Ντάβου, 8. Παρμαξή, 9. Πετράκη (23′ Μπάντα), 10. Πρίφτη, 11. Γατή ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν και οι αθλήτριες 12. Μπάντα, 13. Μαστοράκη Τρ., 14. Μαστοράκη Δ., 15 Σάλιακα,16. Κούρου, 17. Καμαριανού.

Ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στις αναπληρωματικές, καθώς την επόμενη μέρα, στις 12:30, η Santa θα αντιμετώπιζε τον Α.Ο. Βριλησσίων σε νέο φιλικό αγώνα.

Δεν έχουν ξεπεράσει τα θέματα τραυματισμού οι Κορομπίλια, Τοπαλίδη, Τριμπόνια, Βασιλακάκου, Σταμπούλη και Αραπάκου, ενώ εκτός αποστολής για διάφορους λόγους βρέθηκαν και οι Βασιλοπούλου, Γονατά, Θηραίου, Κουτρουμπή, Μπριασούλη (ασθένεια), Πέιου (εξωτερικό), Στεφανοπούλου, Κουλού και Καλογεροπούλου.

Α.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ  vs ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-3

Στο δεύτερο φιλικό της αγώνα μέσα στο Σαββατοκύριακο η Αγία Παρασκευή επικράτησε στα Βριλήσσια της νεοσυσταθείσας Γυναικείας ομάδας του Α.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ που θα αγωνιστεί εφέτος στη Γ΄ Εθνική με σκορ 1-3.

Η Αγία Παρασκευή, σαφώς ανώτερη, είχε εύκολο έργο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί 0-1 στο 18΄ με τη Δέσποινα Βιτούλα με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ η ίδια λίγο αργότερα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα για τη Santa, αλλά η κεφαλιά της πέρασε λίγο άουτ. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες στη συνέχεια μέσα από την περιοχή με πρωταγωνίστριες της Γατή, Παρμαξή, Παπαμήτρου, αλλά και με άστοχα σουτ από καλή θέση των Μπάδα – Ντάβου – Βιτούλα.

Η Σοφία Παρμαξή διπλασίασε τελικά τα τέρματα για την «Αγία» με σουτ στο 28΄, όταν μετά από όμορφη ενέργεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή και τελείωσε σωστά τη φάση απέναντι στη νεαρή τερματοφύλακα Νίκη Γαβαλά των Βριλησσίων, που παραχωρήθηκε φέτος από τη Santa στο γειτονικό σωματείο, μαζί με την Ιωάννα Νικολοπούλου (Κορασίδες).

Στην επανάληψη η Αγία Παρασκευή έριξε ρυθμούς, φάνηκε η κούραση από τον αγώνα που προηγήθηκε την προηγούμενη ημέρα με τη Α.Ε. Γλυφάδας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα Βριλήσσια να πάρουν μπάλες και σε μια κόντρα επίθεση να δεχθεί το γκολ μετά από λάθος εκτίμηση της Βιτούλα.

Στο 60΄ η Ελένη Καμαριανού έκανε την επανεμφάνισή της μετά από πολύ καιρό, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, στη θέση της Μπάντα, ενώ αγωνίστηκε για όλο τον αγώνα η Λυδία Κούρου που επέστρεψε στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Οι αθλήτριες Μαστοράκη Τρ., Μαστοράκη Δ. και Κουτρουμπή αγωνίστηκαν στις 11:00 την ίδια ημέρα στο φιλικό των Κορασίδων μεταξύ του Α.Ο. Βριλησσίων και της «Αγίας» σε αγώνα που προηγήθηκε των Γυναικών.

Η Αγία Παρασκευή (προπ. Γιάννης Γιαννόγλου) αγωνίστηκε με τις αθλήτριες :

1. Σάλιακα, 2. Κούρου, 3. Γιαννόγλου, 4. Μανέτα, 5. Βιτούλα, 6. Μπάδα, 7. Ντάβου, 8. Παρμαξή, 9. Μπάντα (60′ Καμαριανού), 10. Γατή, 11. Παπαμήτρου και 12. Καμαριανού

Δεν αγωνίστηκαν και οι Πρίφτη – Πετράκη που τραυματίστηκαν στον αγώνα με τη Γλυφάδα καθώς και όλες οι υπόλοιπες που δεν βρέθηκαν στην αποστολή στη Γλυφάδα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα και θα κλειστεί ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Επιστρέφει στις προπονήσεις και σε κανονικούς ρυθμούς η Καμαριανού και η Τοπαλίδη ενώ μετά από διάστημα πέντε περίπου μηνών ενσωματώνεται και η Βασιλακάκου στην προπόνηση με όλη την ομάδα καθώς τελείωσε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet