Ισοπαλία Αγ. Αναργύρων και Αγ. Παρασκευής με παράπονα για τη διαιτησία
Αθλητισμός

Ισοπαλία Αγ. Αναργύρων και Αγ. Παρασκευής με παράπονα για τη διαιτησία

Στο 0-0 έμειναν Άγιοι Ανάργυροι και Αγία Παρασκευή στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, με τις δύο ομάδες να κάνουν ευκαιρίες, ιδιαίτερα στην επανάληψη, αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες τα… είχαν και με τον διαιτητή για δύο φάσεις που θεώρησαν ότι της αδίκησαν. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη φάση του 84΄ με τον Σπανό να πέφτει μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Απόφαση που ξεσήκωσε τον πάγκο της «Αγίας» και οδήγησε στην αποβολή του προπονητή της, Βαγγέλη Ιντζέκαρου, για διαμαρτυρία.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη φάση του 92΄ όταν ο διαιτητής ακύρωση γκολ του Δανασή με κοντινή κεφαλιά.

Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η Santa βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ηλιούπολη.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Βασιλάκης – Νικολαδός.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χατζάκης, Βυζανιάρης, Κοκότης, Μηλιώνης, Νταϊφώτης, Αθανασόπουλος, Σουρμπής (51’ Κατσίκης), Πλεξίδας, Γκολφινόπουλος (51’ Δανασής), Παπανικολάου, Λάλα (64’ Πετούσης).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δωριάδης, Τζίτζης, Χατζίου, Καραπιπέρης, Βελέντζας, Τσώνης, Τσοπανάκος, Αδρακτάς, Κονόμι (46’ Τσοχαντάρης), Σπανός, Καρβούνης (60’ Ντιντίφας).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet