Οι 4 αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αγ. Παρασκευή που έλαβαν οριστική αδειοδότηση
Αθλητισμός

Οι 4 αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αγ. Παρασκευή που έλαβαν οριστική αδειοδότηση

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο ΠΑΟΔΑΠ ανακοινώνουν ότι, με τις με αρ. 80957/30405/20.10.2016 και 80961/30408/20.10.2016 αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, χορηγήθηκαν επισήμως και οριστικές άδειες λειτουργίας στις ακόλουθες αθλητικές εγκαταστάσεις:

  1. Στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Αθλητικό Συγκρότημα επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και Νότου, για προπονήσεις και αγώνες Μπάσκετ (Καλαθοσφαίριση), Βόλεϊ (Πετοσφαίριση) και 5 επί 5 (Ποδόσφαιρο Σάλας).
  2. Στα Ανοικτά Γήπεδα Τένις (Αντισφαίριση) στο ίδιο Αθλητικό Συγκρότημα.
  3. Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου (Δωριαίων 20 και Κανάρη) για προπονήσεις και αγώνες Μπάσκετ (Καλαθοσφαίριση) και Βόλεϊ (Πετοσφαίριση).
  4. Στο Ανοικτό Γήπεδο Τένις (Αντισφαίριση) Κοντοπεύκου.

Επισημαίνεται, ότι οι άδειες χορηγήθηκαν μετά από εξαντλητικό έλεγχο της αρμόδιας Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ιατρός, Γυμναστική Ομοσπονδία, Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου Σάλας κ.λπ.), λόγω του υψηλού επιπέδου συντήρησης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Σε ό,τι αφορά στην αδειοδότηση του Γηπέδου Ποδοσφαίρου (Αιγαίου Πελάγους και Νότου), επισημαίνεται ότι, όπως είναι ήδη γνωστό, κατόπιν του από 5.10.2016 Ελέγχου της Επιτροπής, έχει χορηγηθεί προσωρινή άδεια λειτουργίας έως την 5η Δεκεμβρίου 2016, με περιορισμένο αριθμό θεατών, ώστε να καλυφθούν και οι νέες απαιτήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνέχεια των νέων απαιτήσεων της αστυνομικής Αρχής, οι οποίες καλύφθηκαν.

Υπογραμμίζεται ότι ο Δήμος και ο ΠΑΟΔΑΠ προχωρούν, με τη σύμφωνη γνώμη των Ομοσπονδιών, στην αδειοδότηση και των υπολοίπων εγκαταστάσεων, οι οποίες ουδέποτε είχαν αδειοδοτηθεί, όπως συνέβη με τα Γήπεδα Αντισφαίρισης που ήδη αδειοδοτήθηκαν.

«Συνεπώς, ο Δήμος και ο Οργανισμός βεβαιώνουν ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι απολύτως ασφαλείς και κατάλληλες για άθληση, προπόνηση και αγώνες» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet